"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PP a la fi es decideix a fer cas al PSM en l'assumpte dels fondejos de la Badia

psm-pollenca | 28 Juliol, 2006 15:13 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després d'un any i mitj des que el PSM va demanar al regidor de Medi Ambient (PP)que es regulassin els fondejos a la Badia de Pollença, el PP ha reconegut el perjudici que la situació actual provocava. La brutor amollada per les barques, el mal que provoquen les àncores a la posidònia i la massificació en certs punts a la fi han obligat a l'Ajuntament a reaccionar i s'ha instat a la Demarcació de Costes a emprendre mesures. Com sol fer habitualment, el regidor Comes ha actuat tard, i darrera les seves accions hi ha la sospita de que no siguin més motivades per pressionar a Demarcació de Costes (que ha trobat errades a l'expedient del clavagueram del Moll), que no impulsat per les raons ecològiques.

Veure notícia al Diari de Mallorca

Plenari del 25 de juliol: El PSM proposa que no es faci cap camp de golf a Formentor i l'Ajuntament ho aprova.

psm-pollenca | 26 Juliol, 2006 08:07 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El plenari va aprovar la proposta del PSM de no donar suport a la creació de cap camp de golf a Formentor, davant els rumors que a aquest respecte s'han extés pel poble. La proposta va esser aprovada pel plenari.Cal recordar que la zona de Formentor és un àrea protegida d'alt valor ambiental que es veuria trastocada per l'aparició d'una infraestructura de tal impacte. Des del PSM ens alegram que el PP no hagi donat una passa més en la linea de concedir als actuls propietaris de l'Hotel tot allò que demanin, linia que semblava encetada amb la venda de les accions de la Fundació.

Veure notícia al Diari de Mallorca

Plenari del 25 de juliol: Condemna unànime del franquisme, proposada per l'oposició (PSM i PSOE).

psm-pollenca | 26 Juliol, 2006 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Els grups de l'oposició, PSM i PSOE, varen presentar mocions per a condemnar la rebelió militar contra la 2a. República i la posterior Dictadura Franquista, en ocasió del 70 aniversari de la rebelió. La moció del PSM, a mmés, criticava l'actitud del PP i de la dreta europea que va impedir que mocions similars s'aprovassin al Parlament Europeu, mostrant un tarannà clarament antidemòcrata. Des del PSM ens felicitam de que el PP de Pollença s'afegís a la moció i votés en contra dels actuals criteris pro-franquistes del PP balear i estatal, la salud democràtica del municipi ben segur que hi guanya. Des d'aquí encoratjam al PP a repetir aquesta actitud en el futur.

Veure notícia al Diari de Mallorca

Plenari del 25 de juliol: La proposta del PSM sobre La Fortalesa recollida només parcialment per Joan Cerdà.

psm-pollenca | 26 Juliol, 2006 07:52 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'ex-batle i conseller insular Joan Cerdà va explicar, a preguntes del PSM, que proposarà un conveni per a usos oberts puntuals a La Fortalesa. Tot el que vagi a favor de l'obertura d'aquest espai als ciutadans és positiu, sempre que no sigui en contrapartida per a efectuar obres desmesurades o usos inadeqüats. El PSM considera que la mesura encara es queda curta ja que també demanam des de fa temps que es reguli l'accés públic a aquest Bé d'Interés Cultural, perque s'hi pugui accedir regularment de manera gratuïta; sobre aquest punt Joan Cerdà no va esser tan clar i sembla reticent a negociar-ho definitivament.

Veure notícia al Diari de Balears

Article al DdB sobre el PSM i La Fortalesa de juliol de 2005

El nou batle del PP vota contra la participació de l'Ajuntament en l'accionariat de l'Hotel Formentor

psm-pollenca | 11 Juliol, 2006 10:06 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La notícia de la venda de l'Hotel Formentor, aparaguda just després del canvi de batle, no és gens casual. La proximitat del Grup Barceló amb el govern de Jaume Mates és més que coneguda, i la influència d'aquest damunt l'actual batle és ben evident. Ara s'ha tancat el cercle Barceló-Mates-Cifre-Barceló i és l'hora de tornar favors, que les financiacions de les campanyes valen molts doblers. Per això l'actual batle del PP ha votat a favor de que la Fundació Rotger Villalonga, participada per l'Ajuntament, vengui les seves accions al Grup Barceló, fet que privaria a la Fundació d'una important font d'ingressos i acabaria amb la presència indirecta d l'Ajuntament en l'accionariat de l'hotel. Aquest vot l'ha realitzat sense passar pel plenari de l'Ajuntament, a pesar que la presència de Cifre dins la Fundació és en funció del seu càrrec com a batle. Ben segur que la història no s'acabarà aqui i que aviat veurem altres prebendes en forma de recalificacions, llicències o connivències per deixar fer coses. Aquestes son les hipoteques de càrrecs aconseguits per manejos que tenen poc a veure amb els interessos del poble i molt amb els interessos dels professionals de la econopolitica.

Article Diario de Mallorca

Formentor

Discurs de Gabriel Cerdà en l'investudura del nou batle

psm-pollenca | 10 Juliol, 2006 10:43 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En el temps d'inactivitat de la plana web han succeit moltes coses. Una de les més destacades fou el canvi de la batlia de Pollença, que ha passat d'un partit de centre-dreta a un d'extrema-dreta, d'un d'aigualosament nacionalista a un d'ultra-nacionalista(nacionalisme espanyol, evidentment). Davant de tota la cort del PP balear, i de tot el peperisme local, en Gabriel Cerdà va fer un discurs lúcid i crític que va aconseguir arrabassar els aplaudiments del public vencent l'ambient que regnava a la Sala de Plens. Així i tot va escandalitzar a alguns que esperaven que al plenari tot serien flors i violes, gent que no s'havia posat la camisa Ralph Lauren o el collar de perles per sentir discursos de calat seriós i reivindicatiu. Si en Costa hagués pogut parlar des del seu quadre de fill il.lustre s'hagues exclamat que els "temps de nous perills" ja son aquí, no de bades ja governa Pollença el partit que més mal ha fet i fa a la seva estimada llengua catalana.

Baixa't el discurs a continuació, no és gaire llarg.

Discurs de Biel Cerdà en l'investidura de Cifre

Noticia al diari de l'investidura de Cifre
Powered by LifeType - Design by BalearWeb