"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Dèficit de 829.000€ l'any 2005. Suma i segueix...

psm-pollenca | 28 Setembre, 2006 07:39 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'economia municipal no guanya per ensurts per culpa de la nefasta gestió del pressupost que està realitzant el PP (Tomeu Cifre, batle i regidor d'hisenda). Si en l'anterior plenari s'aprovava la sol·licitud d'un préstec de 3.400.000€, ara es proposa una modificació de crèdit pel pressupost del 2006. Això es deu a que l'any 2005 l'Ajuntament va gastar 829.000€ més del compte (en despesa corrent, no en inversions). Per compensar-ho enguany l'Ajuntament haurà de retallar 300.000€ i la resta, 529.000€, s'haurà de retallar al pressupost del 2007. Això sense comptar el dèficit que es pot produir el 2006.  Aquest fet és d'una gravetat enorme, ja que suposa que el nou consistori que surti de les eleccions sortirà amb una retalallada importantíssima del pressupost. Novament es demostra que el riu d'inversions, promés per en Jaume Mates per aconseguir col·locar a un batle del PP, no ha impedit que Pollença s'enfangui en el dèficit i els deutes, a pesar de l'important pujada registrada en els impostos municipals. El PP, que vol passar per bon gestor, demostra una ineptitud total en el control de l'economia municipal.

Veure article Diari de Mallorca

Veure article anterior rel·lacionat 

Joan Cerdà intenta captar al nou partit "U Gall"

psm-pollenca | 28 Setembre, 2006 07:23 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El tinent de batle Joan Cerdà Rull (UM) demostra que el preocupa profundament la possibilitat de no esser reelegit batle del poble. En un sopar informal d'un grup de veïns de Pollença va surgir de la idea de formar un nou partit polític d'àmbit pollencí. La idea no era més que una broma intrascendent, pero Rull es va assabentar, s'ho va agafar com a cosa seriosa i inmediatament va intentar "captar" per la seva causa als nous polítics. L'enuig dels ciutadans, que veieren com un afer personal havia trascendit, va esser majúscul. Per això en vers de negar el fet encara inflaren més la bolla. Quan en Joan Cerdà se n'ha adonat que tot era una broma entre amics i que ha aficat la pota a fons ha agafat una emprenyada monumental. Com les mosques que quedaren enganxades a la mel, en Joan Cerdà ha ensumat vots i hi ha caigut de quatre grapes. Esperem que en els afers urbanístics tingui més vista.

Assamblea de l'Agupació Local del PSM el Dimarts 26 a les 21,00h

psm-pollenca | 26 Setembre, 2006 10:18 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Es convoca a tots els militants i simpatitzants a l'Assamblea de l'Agrupació que tindrà lloc el dimarts 26 d'Octubre a les 21,00h a l'estudi d'en Toni Marquet. L'ordre del dia inclou informacions referents al plenari municipal del dijous 28. Com és habitual no és precissa la militància per tenir veu i vot en els debats.

Els veinats de la Cala Sant Vicenç es queixen de la deixadesa municipal

psm-pollenca | 15 Setembre, 2006 17:21 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Sembla que el riu d'inversions, promés per en Jaume Mates per tal de fer-se amb la batlia, no ha arribat a la Cala Sant Vicenç. Les despeses en obres faraòniques i suntuàries sembla que aniran endavant (a l'esquena dels pollencins, moltes d'elles), pero aquelles que fan el dia a dia del pollencins més agradable, no hi caben. Els veinats de La Cala es queixen amb raó de la deixadesa dels actuals governants municipals (PP-UMP-UM-UNPI). Voreres abandonades, faroles espatllades, falta d'aigua, inexistència de zones verdes ben mantingudes, excessos urbanístics, tot hi té lloc a La Cala. Sembla que al nostre Ajuntament sobren milions (per segons qué) i falten pessetes. Els més preocupant és que a la pròxima legislatura haurem de fer esforços extraordinaris per corregir la situació, tenint en compte el deute que deixaran a l'Ajuntament, però en el PSM tenim clar que la prioritat és el benestar dels ciutadans.

Article del Diari de Mallorca

El Govern Balear prohibeix a Pollença posar El Gall al Pi de Sant Antoni

psm-pollenca | 15 Setembre, 2006 17:12 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El Conseller d'Agricultura del Govern Balear, i ex-cap del batle Tomeu Cifre(PP), ha prohibit des de la seva conselleria que per Sant Antoni es posi el tradicional gall dins la senalla que s'enfila al Pi de Sant Antoni. Tot i que en els darrers anys ja s'havia eliminat la pràctica de penjar el gall pels peus o llençar-lo des de d'alt, des de la Conselleria es considera que la tradició encara suposa un maltracte cap a l'animal. Flac favor li ha fet el conseller al batle amb aquesta ressolució, més aviat tot el contrari. Es veu que el pes específic de Tomeu Cifre dins el seu partit encara és escàs, ja que pel que sembla li fan les estelles damunt; vist així no és extrany que el batle aprofiti totes les oportunitats que té per mostrar la seva fidelitat inquebrantable al partit, inclús per damunt els interessos de Pollença.

Articles de la premsa

L'Equip de Govern ha aprovat endeutar Pollença en 3,4 milions d'€

psm-pollenca | 15 Setembre, 2006 17:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

PP-UMP i UM-Unpi ha aprovat, amb els vots contraris de l'oposició, l'endeutament de Pollença en 3.400.000 €. Aquesta quantitat la justifiquen per pagar diverses obres i extres de les mateixes. El PSM votà en contra per considerar que el pacte Jaume Mates-Joan Cerdà havia de garantir els ingressos necessaris a l'Ajuntament per afrontar les inversions. També una millor gestió dels recursos municipals hagués fet innecessàri aquest endeutament o, al manco, l'hagués reduït. L'endeutament és especialment greu pel fet d'hipotecar l'Ajuntament per la pròxima legislatura a pocs mesos per les eleccions.

Article del Diari de Mallorca

Veure article anterior al Castell Digital

A bones hores l'Ajuntament multarà per l'excés de taules al carrer

psm-pollenca | 12 Setembre, 2006 10:48 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'actual batle ha declarat que començarà a imposar sancions als locals que s'excedeixin en l'ocupació de la via pública. Quan ja acaba la temporada estival Tomeu Cifre s'ha decidit a actuar davant l'allau de queixes dels veïns del Moll. Això sí, quan la temporada ja acaba i la mesura no incomodarà als empresaris hostelers, i tenint en compte que durant tota la legislatura l'Ordenança d'Ocupació de la Via Publica (creada pel PSM) la s'han passada pel folre, tant a Pollença com al Moll. Esperem que s'apliqui la legalitat no només al Moll sino també a Pollença on el problema també és molt greu, especialment a la Plaça Major.

Article del Diari de Mallorca

El PSM dóna suport a la campanya de les banderes però reivindica el 31 de Desembre com a Diada de Mallorca

psm-pollenca | 11 Setembre, 2006 08:45 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Canvi de batle=canvi de criteris en urbanisme

psm-pollenca | 11 Setembre, 2006 08:16 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El batle Cifre (PP-UMP) ha revocat una ordre de paralització d'obres dictada per l'anterior batle Joan Cerdà. Aquest fet ha estat denunciat per la veina de l'obra que es mostra molt perjudicada per la mateixa, situada en primera linea del Moll. La paralització de l'obra es sustentava en la normativa que impedeix les obres molestes durant els mesos d'estiu. Independentment de la idoneitat o no de que l'obra estigui paralitzada, crida l'atenció el fet que entre els socis de govern hi ha diferents criteris a l'hora d'aplicar la normativa municipal, i direrent manera de respectar els informes dels tècnics. Molt possiblement també hi ha interessos i amics diferents.

Article del Diari de Mallorca

El PP-UMP i UM-Unpi endeuten els pollencins fins a les celles

psm-pollenca | 07 Setembre, 2006 16:55 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Encara que ens han venut que el pacte Mates-Rull es va realitzar per aconsegui inversions per Pollença, l'actual Equip de Govern demostra que els objectius d'aquest pacte fan aigües. El PP i UM endeuten l'Ajuntament en 3,4 milions d'euros quan només queda mitj any per les properes eleccions, si no guanyen els que vinguin s'hauran de carregar el mort i si guanyen millor per ells, qui dia passa any empeny.

Biel Cerdà, cap de llista del PSM, ha denunciat el greu endeutament en que queda sumit l'Ajuntament i que la imatge de "bona gestió" que vol transmetre l'actual Equip de Govern és totalment fictícia, els números canten: han pujat els impostos i encara els falten doblers.

Consultau el complet article del Diari de Mallorca

No queda ni un euro a la caixa municipal. S'ho han berenat tot.
Powered by LifeType - Design by BalearWeb