"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM considera injusta la pujada en les taxes de recollida de fems.

psm-pollenca | 03 Novembre, 2006 12:01 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Des de l'implantació a Pollença de la recollida selectiva de residus, estesa durant la passada legislatura amb el PSM a la regidoria de Medi Ambient, el nivell d'aportació al reciclatge de Pollença ha aumentat progressivament. En contrapartida el Consell de Mallorca (UM-PP) ha pujat la tasa de fems i l'Ajuntament (UM-Unpi-PP-Ump) ha repercutit la pujada damunt les tases municipals de fems. El PSM considera aquest fet injust, ja que no es premia al poble pel seu esforç en la recollida selectiva, àmbit en el que Pollença és punter a Mallorca. L'Equip de Govern té la seva part de responsabilitat ja que varen prometre no pujar els impostos i aquesta tasa en concret ha augmentat el 40% als habitatges i el 70% als hotels.

Veure notícia Diari de Mallorca 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb