"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La desastrossa política social de l'Ajuntament

psm-pollenca | 09 Novembre, 2006 18:44 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Margalida Reinés (UMP o PP?), en una intervenció a Radio Pollença explicant les polítiques de la Regidoria de Serveis Socials que dirigeix, ha posat de manifest la falta de projecte social de l'actual Equip de Govern. Davant els reptes que planteja l'inmigració i la formació de guettos ha explicat que "amb els anys la cosa ja s'arreglarà i s'integraran, las aguas volveran a su cauce". Absolutament fals, i si no que ho demanin als francesos, on generacions senceres de fills d'inmigrants no es senten del país on han viscut tota la vida. I més difícil ho tenim a un país com Mallorca, on els governants polítics no tenen clar quin és el país on s'han d'integrar (si no s'han aconseguit integrar molts peninsulars -afortunadament molts en canvi sí s'han integrat- o a europeus, com s'han d'integrar africans o sudamericans?). El primer que es necessita per integrar als nouvinguts és tenir clar quina és la societat que els acull, i des d'aquest punt de vista el nacionalisme democràtic hi té molt a dir, tal i com demostra l'experiència de Catalunya, que ha fet molt millor aquest procés.

La senyora Reinés planifica molt bé xocolatades i visites electoralistes de la consellera Encarnación Pastor (experta en endollar familiars un dia i captar vots a l'altre) pero és incapaç de donar cap passa per millorar els paupèrrims serveis socials de Pollença i el Moll (necessitadissim), que es plantegen amb un concepte absolutament "caricatiu" a l'antiga usança, quan el que demana la població és, símplement, justícia social.

Adjuntam un interessant article on es relaciona la mala planificació urbanística de les zones d'extrarradi amb el fracàs escolar i, per extensió, amb el fracàs social. Aquesta mala planificació és molt present al Port de Pollença, només cal pasejar-se per molts carrers per comprobar-ho, encara que Pollença també està exposat a aquest perill, amb amuntegament de població, falta d'equipaments i escassos espais de rel·lació ciutadana. És un toc d'atenció respecte del procés que està sufrint el Moll amb els seus problemes actuals i futurs. CLICAU AQUÍ

Powered by LifeType - Design by BalearWeb