"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

BON CAP D'ANY I BON 2007

psm-pollenca | 31 Desembre, 2006 18:07 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Malgrat el mal final en que acabam el 2006, esperam que el 2007 ens dugui millors notícies. Entre elles el gir polític a Balears i a Pollença cap a les opcions progressistes i nacionalistes que des del PSM defensam. Molts d'anys!

Ja és al carrer el nou "El Castell"

psm-pollenca | 21 Desembre, 2006 10:47 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest número va dedicat integrament als enormes deutes i forats econòmics de l'actual Ajuntament.

Baixa'l en format PDF

El Castell 28 

Ara plou pero...tindrem aigua el proper estiu?

psm-pollenca | 21 Desembre, 2006 10:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Tot indica que el proper estiu tornarem a patir problemes d'aigua, ja que les gestions de l'Equip de govern (PP-Ump-UM-Unpi) van molt endarrerides.
 (Segueix)

CONCENTRACIÓ-CACEROLADA CONTRA LA CORRUPCIÓ URBANÍSTICA

psm-pollenca | 21 Desembre, 2006 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

DIGUEM PROU A LA CORRUPCIÓ!! DISSABTE, 23 DE DESEMBRE DAVANT DEL CONSOLAT DE LA MAR, 12:00 H.

Vinyeta apareguda a la revista Branca al 2005. Premonitori. 

Hem rebut aquest missatge d'un col·lectiu de ciutadans indignts per la corrupció generalitzada que ha començat a destapar-se per Andratx:

"Un grup de persones vinculades a diferents col.lectius entenem que el poble de Mallorca ha d'expresar el seu rebuig pel cáncer de la corrupció que s'estén per tota l'illa i pel trist espectacle d'uns governants que es neguen a assumir les seves responsabilitats. Ens sentim avergonyits i escandalitzats davant l'obscena exhibició de falsetats i manca d'escrúpols. Ens prenen per beneits. Perquè sabem que el problema de la corrupció urbanística és també el de la manca d'habitatge i de recursos per a les vertaderes mancances socials. Perquè no hi ha poble que es mereixi un càstig com aquest. Vos convidem a una concentració-cacerolada pacífica i oberta a tothom. No és moment d'estar callat. Expresem el nostre rebuig. Fes-te una pancarta personal amb una cartolina i acudeix a la convocatòria amb objectes per fer renou. Que el teu silenci no et faci còmplice."

TOTHOM AMB LA CACEROLA ! 

El PP implicat de dalt fins baix en el "Cas Andratx"

psm-pollenca | 20 Desembre, 2006 17:52 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


L'Operació Voramar segueix anant envant i han sortit a la llum els manejos obstruccionistes de José Maria Rodríguez, protector i confident d'Eugenio Hidalgo.

 (Segueix)

Assamblea General del PSM de Pollença: Dimecres 20, a les 21:00h.

psm-pollenca | 18 Desembre, 2006 17:55 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Es durà a terme l'assamblea a l'estudi d'en Toni Marquet. S'elegiran els càrrecs de representació del partit al Consell de Direcció Política i el representant a l'Empresa Municipal EMSER 2002. Hi poden acudir tots els militants i simpatitzants. També es tancarà el nou número del nostre butlletí informetiu "El Castell".

Corrupcions Peperes Societat Il·limitada

psm-pollenca | 13 Desembre, 2006 11:16 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després d la vergonyosa entrevista entre Jaume Mates i el Fical General de l'Estat (cada vegada ens donen més arguments per pensar que aquest estat no té la prioritat de defensar Balears), ahir es va produir el debat al Parlament Balear on les corrupteles del PP varen esser l'eix central de la discussió. Després d'anunciar la TOLERÀCIA ZERO cap als corruptes, els cappares populars donaren suport a un altre "presumpte" corrupte, el Sr.Massot Salvà, director general del govern del Sr.Mates. En qualsevol país mínimament democràtic aquest fet hauria de suposar un daltabaix pel PP i rebre la condemna unànim de la població; molt ens temem que a Mallorca això no sigui així.

En referència al cas d'Andratx, Jaume Mates ha afirmat: "Un cas així li pot passar a un qualsevol". Al PSM ja sabiem que el President del Govern Balear no és una persona responsable al front de tan important institució, sino que, efectivament, és "un qualsevol".

Veure article Mallorca Confidencial 

La Plataforma Pro Camins Públics Oberts demana al Batle que obri l'autentic Camí Vell de Lluc

psm-pollenca | 07 Desembre, 2006 10:50 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Article aparegut al Diari de Mallorca on la Plataforma reclama al batle Cifre (PP) que obri el Camí Vell de Lluc en un tram colindant amb una propietat seva. Veure l'article.
Powered by LifeType - Design by BalearWeb