"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El batle de Sta.Margalida Antoni Del Olmo (PP) deixa el seu càrrec per corrupció urbanística.

psm-pollenca | 31 Gener, 2007 10:21 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La seva renúncia es suma a la dels batles d'Andratx i Ses Salines que han hagut de deixar els seus càrrecs per corrupció.

El batle Del Olmo es va veure implicat en casos de suborns a canvi de requalificacions urbanístiques. No ha estat imputat perque les grabacions de converses telefòniques no veren esser enregistrades per ordre judicial, i Del Olmo no va voler reconèixer la seva veu a les grabacions; aquests fets invaldaren la principal prova. La grabació ha estat penjada a Internet i qualsevol viler ha pogut reconèixer la veu del seu batle parlant de magarrufes urbanístiques. Podeu escoltar la grabació a YouTube

Antoni Del Olmo i Jaume Ribot

Veure articles anteriors


Antoni Del Olmo i Jaume Ribot

Antoni Del Olmo i Jaume Ribot

El PP gens interessat en el Refugi del Far de Formentor

psm-pollenca | 26 Gener, 2007 16:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després que el PSM proposas que La Ruta de Pedra en Sec continui fins al Far de Formentor i allà s'hi habiliti un refugi, tant el Consell de Mallorca (responsable de la Ruta) com Ports de les Balears (propietari del far) s'hi mostraren favorables. Ara la realitat és que el popular Joan Verger, director de Ports de les Balears, ha renovat la concessió al bar del Far, fet que demostra que no es té cap interés en adeqüar l'edifici com a refugi. Potser que des que l'Hotel Formentor és dels Barceló no interessi que ningú es passegi a peu pels camins públics que hi ha tancats per Formentor (de tots és coneguda l'estreta relació Barceló-El Mundo-PP). Si ningú dels qui toquen poder hi posa remei no tindrem Refugi del Far ni Ruta de Pedra en Sec per Formentor.

Ens veim al fogueró del PSM.

psm-pollenca | 15 Gener, 2007 12:13 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'Agrupació de Pollença vos convida al fogueró que encendrem davant l'Església de St.Domingo. Hi haurà llengonissa i vi per tothom, vos hi esperam!

Bon Sant Antoni! 

Vegeu el progama de festes

La Plataforma Pro Camins Públics Oberts denuncia que el camí colindant amb Albercuix es troba tancat.

psm-pollenca | 05 Gener, 2007 12:43 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La Plataforma ha denunciat la situació en que es troba un altre dels camins públics de Pollença

Veure notícia del diari El Dia-El Mundo 

 

El Batle reconeix la penosa situació econòmica de l'Ajuntament assolida essent ell mateix el regidor d'Hisenda

psm-pollenca | 02 Gener, 2007 17:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Els veinats de Gommar reclamen a l'Ajuntament millores a l'Urbanització de Gommar, ja que es produeixen inundacions cada vegada que plou. El batle, per fer front a les obres que suposa sol·lucionar aquest problema, proposa que les paguin els mateixos veinats, ja que l'ajuntament es troba en una pessima situació econòmica. Cal recordar que el batle Tomeu Cifre (PP) és el regidor d'hisenda des del 2003. Un altre cop són els ciutadans els qui paguen la mala gestió de l'actual equip de govern (PP-Ump-UM-Unpi). Aquesta és la informació textual apareguda a El Dia-El Mundo, que en la seva línia habitual ensalzar als batles populars comença amb el següent titular:"Cifre responde a los vecinos de Gotmar y se compromete a arreglar las calles" ( Si lo pagan ellos, hauria d'haver afegit). Les paraules textuals del batle emperò, són demolidores:

Hay varias formas de ejecutarlo pero financiado en su totalidad por el Ayuntamiento no puede ser debido a la situación financiera del consistorio», reconoció Cifre, quien, además, añadió que «una posibilidad de financiación podría ser mediante cuotas especiales de contribución». El Dia-El Mundo 02/01/2007". No necessita més comentaris.

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb