"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Els deutes, a l'esquena dels pollencins a través de l'IBI.

psm-pollenca | 28 Febrer, 2007 10:44 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La recent revisió del cadastre ha fet que per a molts pollencins el valor dels seus inmobles hagi pujat. Això suposarà invariablement una pujada de l'IBI (la contribució). Aquesta pujada la pot aplicar l'Ajuntament de manera gradual al llarg dels anys o fer-ho de cop. La situació d'endeutament de l'Ajuntament ha fet que l'Equip de Govern, amb el regidor d'Hisenda i Batle, Tomeu Cifre, al capdavant, pretenguessin aplicar la pujada inmediatament a l'any 2007, fet que suposaria de cop una pujada de 150.000E pel global de tots els pollencins. Les gestions del PSM han aconseguit que aquesta pujada es redueixi fins a 35.000E (ens hagués agradat més que haguessin accedit a reduir-ho encara més), ja que els pollencins no han de pagar les conseqüències del descontrol en la despesa de l'Equip de Govern... (Segueix)

Prou destrucció, Salvem Mallorca

psm-pollenca | 26 Febrer, 2007 13:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Gran manifestació en defensa del territori el 17 de març. El GOB i les plataformes ciutadanes, contra la destrucció del territori. La data: serà el dissabte 17 de març.

 

 

 

 

 

 

El PSM demana al Consell que declari el Camí Vell de Lluc com a Bé d'Interés Cultural

psm-pollenca | 26 Febrer, 2007 09:27 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Els consellers del PSM al Consell de Mallorca han demanat que el camí es declari BIC per tal de tenir eines legals més efectives per protegir el camí i garantitzar el seu ús públic...

 (Segueix)

El Batle no assumeix la seva responsabilitat per haver-se passat en 729.097€

psm-pollenca | 26 Febrer, 2007 09:04 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'equip de Govern (PP-Ump-UM-Unpi) va dur les factures al plenari i no va voler celebrar un plenari extraordinari per tractar aquest afer. La suma de factures "extraordinàries" del 2006 sense pressupost va pujar a 729.097 E que s'han de sumar als 529.000 E de dèficit del 2005, i sense comptar aquelles que s'han passat al 2007.

 (Segueix)

Deutes, deutes, deutes...

psm-pollenca | 22 Febrer, 2007 18:44 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui dijous l'Equip de Govern (els 4 de l'apocalipsi: PP-Ump-UM-Unpi), presenta al plenari municipal una llista de factures del 2006 que es surten del pressupost (es a dir, despeses extraordinàries o imprevistes). El montant total puja a varis cents de milers d'euros. Això significa que l'Equip de Govern s'ha passat de llarg en les despeses, i això que al 2006 s'havien de retallar despeses per valor de 300.000€. No volies brou?...idò tassa i mitja. En definitiva, que arribarem a les eleccions amb un deute monumental i amb el pressupost del 2007 sense fer...


 (Segueix)

El GOB convoca tothom a la presentació del video "Salvem Mallorca"

psm-pollenca | 12 Febrer, 2007 09:47 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'acte es celebrerà a La Salle de Palma el dimecres 14 de febrer, a les 21h. El video reflexa el cúmul d'agressions que ha patit el territori, el patrimoni i el medi ambient en els darrers anys.

Veure la informació completa

 

El PSM ha proposat a l'Ajuntament tot un seguit de mesures per fer de Pollença un municipi més respectuós amb el medi ambient.

psm-pollenca | 08 Febrer, 2007 03:22 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La creació de l'Àrea de Medi Ambient per part del PSM la legislatura passada va esser una gran passa per fer que a Pollença es començàs a actuar en benefici del medi ambient. Ara des de l'oposició el PSM no s'atura de fer propostes i al darrer plenari s'en presentaren tot un seguit d'elles. La utilització de fusta sostenible i legal, la sembra d'arbres, l'estalvi d'aigua i l'aplicació d'energia solar, son alguns dels casos concrets que el PSM posà sobre la taula.

Veure informació completa PiP 

El PSM demana a l'Ajuntament que no enredi més i faci obrir definitivament en Camí Vell de Lluc

psm-pollenca | 08 Febrer, 2007 03:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A pesar de les ordres en aquest sentit que han sortit de l'Ajuntament, no s'ha fet res per tal que s'executin i els propietaris colindants que han tancat els camins no en fan cas, aprofitant-se de la desídia municipal.

Veure article complet PiP

Proposta en plenari del PSM respecte a Can Llobera

psm-pollenca | 08 Febrer, 2007 03:16 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El Psm no vol que el recentment adquirit Casal de Can Llobera de la Plaça Vella es converteixi en un palc per a autoritats i afins en dies de festes assenyalades. Per això hem proposat que es deixi aquesta balconada com a lloc preferent per a persones discapacitades o que tenen dificultats per assistir als actes que es calebren a la Plaça Vella (Pi de Sant Antoni i Ball de Cossiers, principalment).

Veure notícia completa PiP 

El PSM demana nòvament l'obertura del camí d'Albercuix

psm-pollenca | 08 Febrer, 2007 03:09 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Es respalda així una iniciativa de la plataforma Pro-Camins Públics Oberts. L'obertura d'aquest camí públic que porta a Formentor permetria guanyar 20 Km. a La Ruta de Pedra en Sec i obriria la porta a rehabilitar el Far com a refugi, encara que com ja varem informar, sembla que Port de Balears no està per la feina.

Veure notícia completa PiP 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb