"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La Base del Moll, en camí de tornar-se als pollencins

psm-pollenca | 19 Març, 2007 09:36 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El Congrés espanyol va aprobar una proposició no de llei que insta al govern espanyol a començar el procés per tornar la Base del Moll i Cap de Pinar als respectius ajuntaments. Aquesta proposició recull una reivindicació històrica del PSM; la llàstima és que el PSOE no donas suport a la proposta. La proposició la va presentar ERC (que té representants al Congrés espanyol) i comptà amb els vots favorables de tots els partits excepte el PSOE. Ara cal fer avançar aquesta proposta i sobretot, garantitzar la conservació de La Base evitant els aprofitaments urbanístics. 

  Veure notícia del diari

Gran èxit de la manifestació en contra de la destrucció de Mallorca

psm-pollenca | 19 Març, 2007 09:10 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El manifest llegit al final de la manifestació va criticar a política de destrucció del territori practicada pel PP.

Tots els mallorquins estam d'enhorabona per la manifestació més gran convocada mai Mallorca. Nombrosos pollencins arribats amb l'autocar llogat pel PSM i altres en cotxes particulars s'afegiren a les 60.000 persones que opliren els carrer de Palma i la Plaça Major per dir PROU! a la destrucció de Mallorca.

Aban i després de la manifestació els mitjans oficials del PP (IB3 ràdio i televisió, El Mundo, etc.) intentaren minimitzar-la i desacreditar al convocants (GOB i Plataforma Salvem Mallorca)  però l'èxit fou massa gran com per intentar engana a la gent. Ara la versió oficial és que les crítiques no anaven contra ells. Aquest és el Govern que tenim, que ni vol veure ni vol escoltar.

 

 Per cert, no hi vàrem veure el "nostre" Conseller de Patrimoni defensant el patrimoni natural de Mallorca. 

El PP retira els doblers per l'Auditodi de'n Moneo

psm-pollenca | 17 Març, 2007 19:36 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En Biel Cerdà(PSM) va destapar que el PP havia retirat els doblers per a finançar la construcció de l'auditori. De llavors ençà s'han succeit un seguit de fets que posen de manifest el desgavell del govern municipal PP-Ump-UM-Unpi.

 

Vegeu l'anul·lació del conveni de finançament

Notícies de l'afer i reaccions següents 

Dissapte 17, tothom a dir PROU DESTRUCCIÓ!!!

psm-pollenca | 14 Març, 2007 19:29 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A les 18:00 la manifestació convocada pel GOB i la Plataforma Salvem Mallorca partirà de la Plaça d'Espanya de Palma. El PSM de Pollença ha llogat un autobus per sortir de la Plaça del Monument a les 16:00. Tothom hi pot venir fins que sigui plé, i en esser ple omplirem cotxes. Vos hi esperam!

 

El PP va imposar la compra de material a Leymen

psm-pollenca | 08 Març, 2007 16:48 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

En Biel Cerdà (PSM)denúncia la mala qualitat del material de Leymen 

L'empresa del germà del regidor de Calvià(PP), Alberto Leon, va suministrar el material per a les platges del Moll, per imposició del regidor de Medi Ambient, Joan Comes (PP). Així ho ha confirmat Antoni Vidal, president de l'Associació de Veïns del Moll en el moment en que es va adjudicar l'eplotació de les platges a l'Associació. El PSM denúncia la mala qualitat del material subministrat(fet que contradiu les excuses que dona Joan Comes), i que probablement la compra del material a Leymen fou una condició per a poder adjudicar-se l'explotació de les platges.

 (Segueix)

El regidor Comes (PP) va encarregar feina a l'empresa del germà del regidor Alberto Leon (PP de Calvià)

psm-pollenca | 07 Març, 2007 18:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El regidor de Calvià va haver de dimitir després d'haver-se comprobat que havia assignat compres i contractes "a dit" a l'empresa Leymen, propietat del seu germà.

 (Segueix)

El PP espia i ataca l'oposició a través d'IB3-El MundoTV

psm-pollenca | 02 Març, 2007 11:47 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El reportatge emés el dimecres anomenat "La lluita per l'hospital" per IB3 (PP3), en que es pretén desacreditar a la Plataforma "Salvem La Real" resulta un autèntic insult a l'objectivitat periodística. El reportatge és tendenciós desde el començament, ja es comença contraposant les necessitats dels malats i el metges de Son Dureta amb la postura de la Plataforma.

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb