"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM aconsegueix 1 regidor amb 619 vots

psm-pollenca | 28 Maig, 2007 10:30

Els resultats de les eleccions locals son els seguents:

Partit        Vots        Regidors 

PP-UMP     2.014    6

UM-Unpi    1.979    5

PSOE        1.323    4

PSM            619     1

EU               595     1

ERC             332     - 

El nombre de regidors continua igual que al 2003, amb l'excepció del PSM, que ha pasat de 2 a 1 regidors. En Gabriel Cerdà continuarà com a regidor fent feina per Pollença.

 

Diumenge 27, omplim les urnes de vots per Mallorca, votau PSM i BLOC PER MALLORCA

psm-pollenca | 25 Maig, 2007 15:21 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Son les darreres hores pero encara ens queda convèncer a tots aquells que no fan comptes anar a votar, que es passen els quatre anys remugant dels que comanden i a l'hora de la veritat no voten. Els amics, els veinats, els companys de feina, tothom ha de saber que hi ha opcions diferents, que hi som els del PSM i el BLOC PER MALLORCA.

Molt aconsellable aquest informe del GOB per adonar-se que la política en medi ambient del PP és només maquillatge, quan no, directament, destrucció.

Els joves del GOB promociones des d'aquí el vot per dia 28.

Biel Barceló: “El BLOC és la força que garanteix un canvi de govern que passi pàgina a aquesta legislatura negra"

psm-pollenca | 25 Maig, 2007 15:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El candidat del BLOC a la Presidència anima els ciutadans a què participin als comicis: "si diumenge tots anam a votar, tot és possible"
25/05/2007  
El candidat del BLOC a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i la número 6 de la candidatura autonòmica, Margalida Seguí, han representat aquest matí el tancament la legislatura negra que han suposat els governs de PP i UM. Des del BLOC han recordat que aquesta legislatura ha vengut marcada per la urbanització descontrolada, la construcció massiva i la corrupció dels càrrecs públics del PP.

Barceló també ha posat de manifest que "és el moment d´obrir un nou cicle polític, de canviar els dirigents que hem patit els darrers quatre anys". En aquest sentit, el candidat del BLOC ha volgut fer una crida a la participació. "Si diumenge tots anam a votar, tot és possible", ha dit Barceló.


 (Segueix)

Miting de final de campanya a les 21h. al Moll

psm-pollenca | 24 Maig, 2007 10:35 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El miting-sopar es celebrarà al local parroquial del Moll. Hi estau tots convidats!

Entre tots dia 27 evitarem que Pollença es converteixi en un altre Andratx

psm-pollenca | 22 Maig, 2007 17:05 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

No s'ens ha  d'oblidar l'actuació del PP en tot el cas Andratx. Aquest petit video és imprescindible per recordar tot allò que el PP vol que oblidem.

CAS ANDRATX, FENT MEMÒRIA 

La corrupció urbanística perpetrada pel PP a "Anatomia del Ladrillazo"

psm-pollenca | 21 Maig, 2007 16:26 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La cadena de televisió Cuatro va emetre el 18 de maig un reportatge on, entre altres casos, s'analitza la corrupció urbanística lligada al "Cas Andratx" i al PP. Està dividit en tres parts i la qualitat és bona.

Anatomia del Ladrillazo. Part 1

Anatomia del Ladrillazo. Part 2

Anatomia del Ladrillazo. Part 3

Dilluns a la 1 del migdia, entrevisten en Biel Cerdà a Ràdio Pollença.

psm-pollenca | 21 Maig, 2007 07:21 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Enmarcat dins la roda d'entrevistes als candidats a batle que es presenten a Pollença, avui a Ràdio Pollença (107.9 FM) parlaran amb en Biel de tot allò que el PSM proposa pel municipi.

Gran assistència al sopar-miting del PSM

psm-pollenca | 21 Maig, 2007 07:11 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Divendres a vespre més de vuit-centes persones ompliren el Claustre del Convent 

Després del sopar intervingué Biel Barceló, secretari general del PSM i candidat del Bloc per Mallorca a la Presidència de les Balears. Després en Gabriel Cerdà "Picarol", candidat del PSM de Pollença a la batlia, exposà les proposts del PSM pel municipi.

 (Segueix)

Celebrat el debat electoral al Club Pollença

psm-pollenca | 14 Maig, 2007 08:52 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Fou un debat caracteritzat pe les preguntes crítiques del public i dels lectors cap a la gestió de l'Equip de Govern (PP-Ump-UM-Unpi) i per la no participació d'ERC a causa de les normes de Diario de Mallorca. Varen quedar molts afers en el tinter: desglossar les regidories més malgastadores, la mala situació dels serveis socials, els càrrecs a mida dels regidors governants fora de l'Ajuntament, els dèficits en esports al Moll, l'adaptació del Pla General el Pla Territorial, la reorganizació des edificis municipals, els problemes socials al Moll, el mal estat de les entrades al poble, la falta d'Habitatges de Protecció Oficial, etc...

Entre altes, el PSM va denunciar la tudada de dobles pagant anuncis al diari Part Forana (més de 6.000€ en un sol número) o els sopars de luxe promoguts der l'Ajuntament (10.000€ en un sopar a l'Hotel Formentor).

Podeu veure la crònica al Diari de Mallorca

També veure el debat per TV Mallorca

El Batle (PP) reconeix a Ràdio Pollença que el poble té uns mals serveis socials

psm-pollenca | 10 Maig, 2007 15:52 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A la Tertúlia de Polítics dels dimecres, ahir dia 9, el Batle (Tomeu C. Ochogavia, PP), va reconèixer que la propera legislatura l'Ajuntament no podrà emprendre grans projectes, tenint en compte la situació financera que deixen despres de quatre anys de governar. També va admetre que els serveis socials són els grans oblidats de la gestió municipal, fet destacable tenint en compte que n'Isabel Reinés (PP-Ump) ha estat regidora de l'àrea en la darrera legislatura.
Powered by LifeType - Design by BalearWeb