"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Dilluns 1 de juliol, Assamblea i pa-amb-oli

psm-pollenca | 29 Juny, 2007 08:58 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dilluns 1 a les 9 del vespre tots els militants i simpatitzants del PSM estam aconvocats a l'estudi d'en Toni a l'Assamblea de l'Agrupació. Hi haurà sopar per fer-ho més bò de dur.

Ordre del dia:

- Pacte de Govern PSM-PSOE-UM/UNPI

- Altres.

- Pregs i preguntes.

L'acord per a l'entrada del PSM en el govern de Pollença inclou que es gestionarà la Regidoria de Cultura i l'Empresa Municipal de Serveis. Més detalls a l'assamblea. Veure retall Ultima Hora.

Properament publicarem el Pacte de Govern, que va més enllà de l'assignació d'unes àrees en concret.

Ara sí. Hi ha acord BLOC-PSIB

psm-pollenca | 25 Juny, 2007 11:18 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Fa uns minuts s'ha tancat l'acord per governar Balears i Mallorca entre el BLOC i el PSIB. Ara sí hi ha acord per fer girar la política de le Illes cap a l'esquerra i al nacionalisme. Demà a la constitució del Parlament es visualitzarà aquest pacte BLOC-PSIB-UM i Maria Aª Munar serà elegida presidenta de la Mesa del Parlament.

Veure el programa de govern del Pacte 

Govern Balear                                                         
Consell de Mallorca
Ajuntament de Pollença

 
 


Conselleria d'Ordenació del Territori i Mobilitat             
Departament de Cultura i Patrimoni
Regidoria de Cultura i EMSER
 
 


Conselleria de Benestar Social                                    
Departament de Cooperació Local


 
 


Conselleria de Comerç i Indústria                                 
Departament d'Interior


Informació més completa a Mallorcadiario

Explicació del vot del PSM al plenari d'investidura

psm-pollenca | 25 Juny, 2007 10:34 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest és el discurs d'explicació que el nostre regidor, Biel Cerdà, va exposar en el plenari de constitució de l'Ajuntament i d'investidura del Batle, en el que el PSM va votar a favor.

A dia d'avui encara no hi ha acord per a l'entrada del PSM en l'equip de govern. El resultat de la negociació està rel·lacionat amb el resultat de les negociacions a nivell insular i autonòmic. 

Discurs plenari 16/06/2007

El PP va permetre que la platja d'Albercuitx continuas oberta apesar de la contaminació.

psm-pollenca | 24 Juny, 2007 10:23 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Així ho hem sabut per mitjà del seu líder local, que afirma que al 2006 els resultats de les analítiques de l'aigua ja mostraven que no eren aptes pel bany. Així i tot no les tancaren, cosa que sí s'ha fet enguany.

Veure notícia  Diari de Balears

El PSM reclama un pacte just on quedi ben representada la força del BLOC

psm-pollenca | 24 Juny, 2007 10:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Davant el pacte tancat acordar entre UM i PSOE, el PSM s'ha manifestat en el sentit que no podem donar per bò aquest acord, ja que no representa de manera justa la frça del BLOC. La maniobra de tancar l'acord entre UM i PSOE i després presentar-lo al BLOC s'assembla a la que es realitzà al 1999; l'objectiu és pressional al BLOC(PSM,ERC,EU,EV) per fer que accepti un mal acord, o si no carregui amb la responsabilitat de permetre al PP agafar el poder.

Les negociacions pel Govern Balear i el Consell tenen la seva repercusió també en el pacte a Pollença, on difícilment s'arribaria a un acord amb el PSM si finalment no hi ha acord a Palma.

Veure notícia Diari de Balears 

En Mates abandona el vaixell

psm-pollenca | 22 Juny, 2007 07:20 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Davant l'incapacitat per formar governs del PP, tant a nivell autonòmic con insular com local, en Jaume Mates deixa la política abans fins i tot que s'hagi conformat un pacte d'esquerres i nacionalista. Abandona el seu escó, el partit i també Mallorca (diu que s'en va als Estat Units, com n'Aznar).

Segurament a un polític professional, que tota la seva carrera l'ha feta com a polític i governant amb el vent a favor (quan al 1999 el deixaren a l'oposició, n'Aznar el va fer ministre), aguantar el timó del PP fins al 2011sense presentar-se, no suposava cap guany personal per Mates, i en el fons el PP i les Balears poc li importen. També hi pesa el fet que els afers judicials que té en contra li poden esclatar durant aquesta legislatura sense tenir l'inmunitat que fins ara li proporcionava la presidència.

Ens felicitam que aquesta etapa tan nefasta per les Balears que ha encarnat el senyor Mates hagi acabat. La destrucció territorial i cultural així com la madrinyelització econòmica que han sofert les Balears son els llegats que haurà deixat en Jaume "de ca na Sineuera". Probablement ha estat un gran gestor que ha aplicat una pèssima política. Esperam que els que agafin les regnes no el facin bò (com en Mates va fer bò a en Canyelles), ja que personatges com Carlos Delgado no donen gaire esperances.

Aquesta "espantada" deixa en mal lloc als altres líders del PP que han quedat a l'oposició, tan n'Estaràs com na Cirer com els liders locals; tots ells hauran de reflexionar si segueixen els passos del seu cappare.

Les darreres pataletes del president han consistit en questionar la Llei Electoral i, ara que han perdut, sembrar el dubte sobre els pactes, aquells que durant moltes legislatures els permeteren continuar manant.

El PSM ha convocat el Consell de Direcció Política per dissabte 23.

psm-pollenca | 20 Juny, 2007 10:31 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Serà a les 10 del matí a l'Auditòrium de Palma.

El CDP tractarà la conformació del pacte de govern pel Consell de Mallorca i pel Govern Balear, tant si aquesta setmana s'ha arribat a un acord de govern com si no ha estat així.

Al CDP hi tenen vot els membres designats per les agrupacions locals pero hi poden asistir i intervenir tots els militants.

Ordre del dia CDP:

1.. Lectura i aprovació de l'acta anterior
2.. Altes i baixes
3.. Estat pactes Govern
4.. Torn obert de paraules 

La Plataforma per Cala Carbó ha creat un blog.

psm-pollenca | 18 Juny, 2007 15:40 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La Plataforma per a la Protecció de Cala Carbó ha creat un blog per concienciar sobre l necessitat de protegir aquest entorn de la Cala Sant Vicenç. L'adreça és http://calacarbo.balearweb.net/. Esperam que tingui èxit i molta participació.

La protecció de Cala Carbó figura en el programa del PSM des de fa vàries legislatures i formarà part dels acord de govern si el PSM entra en el Pacte.

Imatge de Cala Carbó sense edificis. Montatge per Biel Perelló

Constituït l'Ajuntament de Pollença

psm-pollenca | 16 Juny, 2007 14:22 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Pròximament es celebrarà un plenari per delegar les arees de govern.

Avui a les 12 ha començat el plenari constitutiu de l'Ajuntament. S'ha constituït la Mesa d'Edat am Francisca Ramon de Presidenta i Mªdel Mar Sastre de Vocal. Els regidors han presentat la seva credencial de regidor i després han jurat o promés la Constitució Espanyola i l'Estatut d'Autonomia.

A continuació s'ha procedit a la votació del batle. Només s'han presentat com a candidats Tomeu Cifre Ochogavia i Joan Cerdà Rull. El sentit del vot del PSM, tal i com va acordar ahir divendres l'Assamblea del partit, ha estat favorable a la investidura de Joan Cerdà. El PP-Ump ha votat Tomeu Cifre; UM-Unpi, PSOE i PSM han votat Joan Cerdà i EU ha votat en blanc.

El PSM ha explicat el sentit del seu vot, argumentant la semblança dels programes entre UM, PSOE i PSM, l'acceptació d'onze exigències bàsiques del PSM i l'avanç de la negociació per tal que el PSM participi de l'Equip de Govern. Així i tot aquesta negociació no està tancada i per tant no està totalment garantida la presència del PSM en el Govern. Per això l'Agrupació es reunirà properament per analitzar la forma concreta en la que el PSM podria entrar en el Govern. El PSM vol gestionar l'Empresa Municipal de Serveis, la Regidoria de Cultura i participar de la Comissió de Govern essent en Biel tinent de Batle, amb el compromís que els acords de la Comissió de Govern hauran d'esser per unanimitat.

Ahir l'Assamblea també va recolzar que EU entri finalment en el Govern municipal, ja que això donaria a l'Ajuntament més capacitat de col·laborar amb el Govern Balear i el Consell de Mallorca, on el BLOC (PSM-EU-ERC) previsiblement entrarà a governar. En qualsevol cas aquesta desició depén dels socis principals del Pacte (UM i PSOE, on el PSOE ja s'hi ha mostrat favorable) i de la pròpia Esquerra Unida.

Prest penjarem l'explicació de vot que ha realitzat el nostre regidor, en Biel. A la Sala de Plens Pràcticament no s'ha pogut sentir les intervencions del polítics per la pèssima megafonia; esperam que aviat es sol·lucioni aquest problema i que es plenaris es retranmetin per Ràdio Pollença.

Si finalment es concreta l'entrada del PSM en l'Equip de Govern també penjarem el contingut del Pacte. Volem que la gent conegui perqué ens comprometrem amb el govern municipal i qui és el programa que exigirem que es cumpleixi.

Des del PSM celebram que el PP ja no governi Pollença i esperam un gir a l'esquerra del nou Ajuntament. Si el PSM és dins l'Equip de Govern exigirem, a més, un gir cap al nacionalisme i cap a la protecció del medi ambient.

Enhorabona a tots els regidors.

Assambla de l'Agrupació, divendres 15

psm-pollenca | 13 Juny, 2007 08:21 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El divendres 15 a les 21,00h es convoca l'Assamblea de l'Agrupació Local de Pollença del PSM a l'estudi d'en Toni Marquet per tal de tractar el següent ordre del dia:

1.Constitució de l'Ajuntament el dissabte 16 i sentit del vot del PSM.

2.Participació del PSM en l'Ajuntament. Estudi d'eventual proposta per participar de l'Equip de Govern (no formalitzada a hores d'ara).

3.Pregs i preguntes.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb