"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Penyores enverinades: L'Hospital d'Inca

psm-pollenca | 29 Juliol, 2007 13:58 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Les presses del PP per deixar l'Hospital d'Inca inaugurat i en Xaneta col·locat varen dur al govern del PP a obrir les portes d'aquesta instal·lació en unes condicions absolutament precàries. A la falta de personal que ha impedit que es posin en funcionament molts dels serveis que es suposava que l'Hospital havia d'encabir, cal afegir-hi l'evidència de que aquest hospital ha nascut ja col·lapsat, insuficient per donar servei a la població que té assignada i col·locat en un lloc que fa impossible el seu creixement. Qualsevol que hagi de passar per allà aquests dies se'n donara compte del caos que hi regna. Aquesta és  la "fantàstica gestió de PP  en matèria  sanitària"; el seu objectiu: traspassar clients a la sanitat privada per engreixar els seus beneficis.

Els fets contrasten amb el desplegament propagandístic que es va realitzar casualment abans de les eleccions,  quan es varen dur autocars plens de pollencins fins allà per mostrar-los les instal·lacions, guiats per alts càrrecs del PP.

 

Un Pregó reivindicatiu ençata les Festes

psm-pollenca | 27 Juliol, 2007 08:14 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

El Pregó de Festes que  ahir digué  el biòleg i professor  Bartomeu  Vilanova  va  fer una passejada pels colors de Pollença tal i com anunciava el títol del prego:"Colors". El text es va acompanyar amb unes magnífiques imatges projectades damunt l'escenari del Convent. La part final va esser la políticament més interessant, ja que Vilanova fa fer una crida a les autoritatats polítiques de manera emocionada i raonada, exhortant-los a conservar per a Pollença el colors que la caracterítzen: la cultura, el paisatge, el territori, l'activitat econòmica, la cohesió social. En definitiva una crida al desenvolupament sostenible per evitar que Pollença perdi tot allò que la fa inigualable per poder-ho deixar a les generacions futures.

Per la protecció de Ses Fontanelles

psm-pollenca | 26 Juliol, 2007 07:46 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Com sabeu, el PP de Palma, pocs dies abans de deixar el govern de l'Ajuntament, va donar permís per a la construcció del complex d'oci "Aguamágica" que es pretén situar a Sas Fontanelles, la darrera zona humida de Palma. El GOB promou una campanya per evitar aquest desastre i han fet una plana web des d'on poder informar-se i pressionar als polítics omplint un petit escrit. Visitau-la i feis un clic per Ses Fontanelles (es un minut).

http://www.gobmallorca.com/fontanelles/index.htm

Programa de Festes Patrona 2007

psm-pollenca | 25 Juliol, 2007 11:20 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aqui teniu el programa de festes de La Patrona en format Pdf.

 

Assamblea del PSM de Pollença el Dimarts 24

psm-pollenca | 24 Juliol, 2007 07:25 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Tots els militants i simpatitzants hi estan convocats a les 21,00h a l'estudi d'en Toni Marquet.

Es tractarà de l'actualitat municipal i de les responsabilitats de govern assumides pel cap de llista, Biel Cerdà. Com tots els grups polítics amb representació municipal tenim unes entrades pel Festival per qui les vulgui, siguin militants o no.

Gabriel Cerdà va prendre possessió ahir dilluns del seu càrrec com a Director Insular de Patrimoni

psm-pollenca | 17 Juliol, 2007 08:05 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquestes ha estat les seves primeres actuacions en el càrrec, en rel·lació amb Son Espases i el camp de golf de Son Real.

L’Associació d’Usuaris i Amarradors del Port de Pollença es queixa de la gestió del PP en el moll

psm-pollenca | 16 Juliol, 2007 10:21 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L’Associació d’Usuaris i Amarradors del Port de Pollença ha demanat al Govern Balear (responsable de la gestió del moll) ha demanat un canvi respecte a la manera de gestionar els amarraments. Compartim les seves demandes en el sentit que s’ordenin els amarratges públics i que es posi fi a la situació d’«amiguisme» i «intercanvi de favors polítics», tal com ha demandat la mateixa associació.

Veure la notícia del Diari de Balears 

Bona participació a l'excursió fins a Cala Carbó

psm-pollenca | 16 Juliol, 2007 10:04 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Amb un bon sol i fent el cor fort davant la ressaca, nombrosos pollencins i visitants es varen reunir per anar a peu des de Síller fins a Cala Carbó per reclamar el manteniment del camí públic pel coll i  la protecció de Cala Carbó. Enhorabona als organitzadors, Plataforma Pro Camins Públics, Cala Carbó no té preu, GOB, Iniciativa Ciutadana per Pollença, Maulets, Amics de Cala Carbó y Secció de Muntanya Club Pollença.

Veure notícia de la premsa

El cap de llista del PSM, Gabriel Cerdà, anomenat Director Insular de Patrimoni

psm-pollenca | 13 Juliol, 2007 09:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

El nostre cap de llista a les passades eleccions entrarà a formar part de la direcció política del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca al capdavant del que es troba la Consellera Joana Lluïsa Mascaró (PSM). En Biel Cerdà entra així en l'administració insular, càrrec que compatibilitzarà amb la seva feina com a regidor de Cultura i EMSER. Esperam que d'aquesta manera la coordinació entre les àrees de l'Ajuntament i el departament del Consell sigui molt profitosa per Pollença.

També volem des d'aqui donar l'enhorabona a Miquel àngel Sureda, cap de llista d'Esquerra a Pollença, que ha estat anmenat Director Insular d'Emergències. Esperam que entre tots es pugui treballar amb força en aquesta nova etapa que ara comença.

Saber més  sobre la Direcció Insular de Patrimoni

Excursió reivindicativa del Moll a Cala Carbó pel Coll de Síller

psm-pollenca | 09 Juliol, 2007 07:47 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

 

Dissabte a les 17h. sortirà l'excursió per anar a Cala Carbó pel Coll de Síller. El punt de trobada és la Rotonda de Gommar devora "Apartaments Habitat". L'objectiu és reivindicar la protecció definitiva de Cala Carbó i reclamar que el camí públic romangui obert.

Es recomana dur pa, taleca i banyador.

Notícia del Diari de Mallorca

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb