"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PP posa en marxa la màquina de despotricar.

psm-pollenca | 21 Agost, 2007 07:57 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després de tota una legislatura governant juntament amb UM, amb la responsabilitat de l'àrea de Medi Ambient i de l'Empresa Municipal (i per tant de la xarxa d'aigua), amb un gerent anomenat pel PP que encara està actiu i gestionant -pessimament- els pressupostos municipals, ara resulta que els problemes d'aigua, segons el PP, son culpa del PSM. Quina barra!

Els filtres del pou de Son Vila que ja s'haurien d'haver instal·lat no es posaren per falta de pressupost i la responsabilitat és dels qui governaven en aquell moment.

 (Segueix)

Festival de Cançó Sa Marjal amb el lema "La costa és de tots"

psm-pollenca | 16 Agost, 2007 08:41 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Un any després de la concentració a la Platja de Sa Marjal de Son Servera per reclamar el lliure pas per la costa, es celebra el I Festival de Cançó amb els mateixos objectius. Recordem que l'any passat la mobilització fou notícia, tinguent en compte la proximitat de la piscina en sòl públic annexa al xalet de l'editor Pedro J. Ramírez, i per la contramanifestació organitzada pel PP, on portaren gent fins i tot de València (els serverins encara paguen les despeses de la "contra").

El proper dissabte dia 25 d’agost la platja de Sa Marjal, a la Costa del Pins, acollirà la primera edició del Festival de Cançó Sa Marjal, convocat per una vintena d’organitzacions polítiques i socials encapçalades pel Lobby per la Independència. Com indica el seu lema, La costa és de tots, els convocants pretenen protestar per l’apropiació il·legal de la costa mallorquina, exemplificada en la piscina de Pedro Jota Ramírez. El concurs consistirà en la interpretació d’una cançó en qualsevol estil, la lletra del qual ha d’anar referida al tema de la convocatòria. Hi poden participar formacions de tots els estils. El guanyador rebrà 1.000 euros de premi. L’acte, que començarà a les 17.30 hores, comptarà també amb un berenar popular i amb algunes sorpreses.

 

Reunió del Batle amb la Comissió de Festes per tractar de La Patrona

psm-pollenca | 14 Agost, 2007 07:12 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Els problemes que s'han plantejat arran de les darreres festes de La Patrona ha estat el principal tema tractat en la reunió del Batle amb la Comissió de Festes. Apart del botellot massiu i l'orgia de pixerades pels carrers del vestre de l'Alborada, també es va parlar del desenvolupament del Simulacre per tal d'evitar que es repeteixin fets com la caiguda d'un mur en el Camp de can Escarrinxo. Es parla de prohibir les barres a l'exterior dels bars (en hi havia que, tant el vespre de l'Alborada con el dia de La Patrona, posaven totes les traves del Món per accedir als banys, quan no ho prohibien directament); també de reforçar els murs del Can Escarrinxo.

 (Segueix)

Entrevista a Pere Sampol, senador del PSM pel BLOC

psm-pollenca | 06 Agost, 2007 07:53 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Entrevista a Pere Sampol a Tribuna Mallorca 

El dia més gran de Pollença

psm-pollenca | 03 Agost, 2007 19:13 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ahir va esser La Patrona i avui els diaris i televisions autonòmics van plens d'informacions sobre la diada. Hi va haver desplegament d'IB3 per a la retransmissió en directe del Simulacre i connexions durant tot el dia; els programes tingueren locutors polencins, fet que és d'agrair ja que millora les informacions que es transmeten. Desgraciadament també és notícia la caiguda d'un mur a Can Escarrinxo que va fer dos ferits. Els responsables n'han d'aprendre d'aquests fets i evitar que situacions similars es tornin a repetir (o més greus, i va venir de ben poc que la desgràcia fos més grossa). S'han de posar els mitjans per que la Festa sigui això  i  no es converteixi en un dia de trist record. Sobre el desenvolupament de les festes i del Simulacre hi ha opinions per tots els gusts (i aquí podeu deixar la vostra). Al bloc L'Abadia del Boig està obert un concorregut debat sobre La Patrona.

A nivell institucional la llista de responsables polítics que visitaren Pollença és llarga. Per part del PSM fou Xisca Vives, Consellera d'Indústria, qui s'acostà a Pollença i va acompanyar al nostre regidor, Gabriel Cerdà, en el recorregut de la processó del capvespre. També hi va esser la Presidenta del Consell, Francina Armengol i batles d'altres municipis així com directors generals del Govern i insulars, alguns d'ells pollencins.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb