"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSOE i el PP sovint s'assemblen molt

psm-pollenca | 28 Setembre, 2007 14:13 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Quan es tracta d'obstaculitzar a la llengua i la cultura catalanes, el PSOE i el PP tenen vicis semblants. La darrera polèmica ha sorgit arran d'una exposició de l'Intitut d'Estudis Catalans. Sobre això escriu el nostre company i diputat Antoni Alorda:

Antoni Alorda lamenta l'actitud del ministre de Cultura en el seu enfrontament amb l'IEC

El diputat nacionalista considera que "la denominació Països Catalans es refereix a una realitat cultural inqüestionable que l'estat hauria de reconèixer i promoure"
27/09/2007  
El diputat del PSM i membre del grup parlamentari del BLOC-PSM-Verds, Antoni Alorda, ha lamentat l'actitud del ministre espanyol de Cultura, César Antonio Molina, en el conflicte que el Ministeri ha plantejat amb l'Institut d'Estudis Catalans al voltant del títol de l'exposició L'Institut d'Estudis Catalans, 1907-2007. Un segle de cultura i ciència als Països Catalans.


 (Segueix)

Plenari del dijous 27: 150.000€ més de deutes al 2006

psm-pollenca | 27 Setembre, 2007 15:43 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Al plenari del dijous 26 es presentarà per a la seva aprobació un nou reconeixement extrajudicial de crèdit del 2006 per valor de 150.000€. Això significa que l'Ajuntament (recordem:PP-Ump+UM-Unpi, amb el PP dirigint Hisenda) al 2006 es va gastar 150.000€ més del que hi havia pressupostat, i aquests seran doblers que s'hauran de retallar al pressupostos dels anys següents. Haurien d'esser despeses ocasionades per imprevistos o causes de força major, pero entre les factures en hi ha de tan previssibles com els 142.000€ del conveni amb la Creu Roja(Àrea de Medi Ambient) per la vigilància de les platges o un sopar de Nadal per 616€. Aquest deute es suma al que ja existeix dels anys anteriors i als crètids que té l'Ajuntament. S'imposa l'austeritat i la racionalització de despesa perque laltra opció (la pujada d'impostos) no la volem ningú.

També s'hi presenta una iniciativa de la Plataforma Pro-Camins Públics Oberts per la recuperació de l'ús públic del camí del coll d'en Patró.

 

Aportam proves: La Carretera Vella de Lluc és pública

psm-pollenca | 26 Setembre, 2007 14:20 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En l'expedient que ha obert el Consell de Mallorca per discernir la titularitat de la Carretera Vella de Lluc s'ha obert el periòde per tal que es presentin proves de la titularitat, tant per part de les administracions com col·lectius o particulars que vulguin reclamar-ne la propietat. Dins aquest periòde ahir dimarts el PSM i la Plataforma Pro Camins Públic Oberts varen presentar tot un caramull de documentació extreta de nombrosos arxius que prova la titularitat pública de la Carretera Vella, titularitat que mai ha estat alienada ni tan sols quan es va fer la nova carretera. Aquesta és la instància que encapçalava a la resta de documentació.

 (Segueix)

Dimarts 25: Assamblea de l'Agrupació

psm-pollenca | 24 Setembre, 2007 08:58 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El Secretari General de Pollença ha convocat l'Assamblea del PSM pel dimarts 25, a les 21,00h a l'estudi de'n Toni Marquet, al Carrer Albeguins. L'ordre del dia és de seguiment en general de la política municipal. Com sempre hi estan convocats tots els militants i simpatitzants.  Vine a dir-hi la teva, participa!

En Xineta se'n va

psm-pollenca | 23 Setembre, 2007 17:48 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Es com una febre. Quan les dretes perden la cadira institucional ràpidament es produeixen tot un seguit d'abandonaments de vaixell, dimissions, "renovacions", digues-li com vulguis...Deu esser perque els militants de l'esquerra, al manco en aquest país, estam més acostumats a picar pedra i menjar morena. 

 (Segueix)

Entrega de signatures per la desclassificació de Cala Carbó

psm-pollenca | 21 Setembre, 2007 16:46 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Donam el nostre suport a la Plataforma Cala Carbó No Té Preu en la seva lluita per la preservació d'aquest indret privilegiat (i maltractat) de Cala Sant Vicenç. Ens fan arribar la següent documentació de l'entrega de signatures efectuada el dijous dematí.

Els representants de la Plataforma abans d'entregar les signatures

S'han entregat 3.500 signatures per demanar la desclasificació total de Cala Carbó i els seus costers.
També un model d'instància per demanar a l'Ajuntament que ens mantengui informats de tots els acords d'Ajuntament, Consell i Govern Balear en aquest sector.

 

 (Segueix)

El PSM per la protecció de Son Espases

psm-pollenca | 21 Setembre, 2007 16:26 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Arran de la postura del PSOE i UM de plantejar-se la possibilitat de construir el nou hospital a  Son Espases, el PSM s'hi ha pronunciat nòvament en contra i a favor de cercar una situació alternativa o al mateix Son Dureta. Cal recordar que des del principi de les mobilitzacions populars per salvar La Real els representants del PSM sempre hi han donat el seu suport. Ara que s'ha plantejat una possible nova ubicació a Son Hugo, al costat de Son Pardo, el nostre Secretari General i portaveu del Bloc ha donat a conèixer la postura respecte a aquesta possibilitat.

Biel Barceló qualifica de "positiu" el fet que el Govern torni a considerar la "tercera via" com una alternativa viable a Son Espases
20/09/2007  
El portaveu del grup parlamentari del Bloc per Mallorca-PSM-Els Verds, Biel Barceló, ha assegurat que la seva formació està disposada a estudiar l'opció de construir el nou hospital de referència de les Illes Balears al solar situat entre l'hipòdrom de Son Pardo i les piscines de Son Hugo, a Palma. En aquest sentit, considera "positiu" que el Govern hagi rectificat la seva pretensió de rebutjar l'estudi en profunditat d'una "tercera via" alternativa als projectes de Son Espases i Son Dureta.


 

 (Segueix)

Pacte de governabilitat 2007-2011

psm-pollenca | 18 Setembre, 2007 14:29 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ens hem estorbat, però ara que comença el nou curs polític és un bon moment per posar a disposició de tothom aquells punts que dugueren al PSM a acceptar la participació en el govern municipal.

 (Segueix)

Entrega de signatures per Cala Carbó

psm-pollenca | 15 Setembre, 2007 13:50 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

 

Des de la Plataforma Cala Carbó No Té Preu ens fan arribar aquest comunicat on anuncien la presentació de les signatures recollides aquest estiu a favor de la desclassificació de Cala Carbó com a sòl urbà.

 (Segueix)

La Costa és de tots: Festival Sa Marjal 2007

psm-pollenca | 13 Setembre, 2007 18:32 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Diumenge 16:

Ahir es va celebrar el Festival de Sa Marjal amb nombrosa assistència i la presència de Biel Barceló, secretari general del PSM, donant-hi suport.  Podeu veure més informació en aquesta notícia del Diari de Balears.


 

Festa a favor del dret de pas per la zona pública marítimoterrestre de la costa i pels camins públics de l'interior de Mallorca.

Dia: Dissabte 15 de setembre
Hora: 17 hores.
Lloc: Platja de Sa Marjal. Costa dels Pins

IMPORTANT: A les 16 hores sortirà un bus des de la Plaça Antoni Mateu d'Inca (estació d'autobusos)

 

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb