"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Les propostes de Pere Sampol al Senat

psm-pollenca | 31 Octubre, 2007 15:45

 

Aquestes son les inciatives que Pere Sampol ha proposat al Senat. Ara es veu com un sol senador nacionalista pot fer més per les Illes que desenes de senadors PP-PSOE.

http://www.peresampol.cat/documents.php 

Campanya per Son Bosc

psm-pollenca | 31 Octubre, 2007 15:41 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El GOB ha obert un espai per a la protecció de Son Bosc. Signa-ho i passa-ho !!

http://www.gobmallorca.com/sonbosc
 

 

El forat econòmic de l'Ajuntament, a la premsa

psm-pollenca | 30 Octubre, 2007 15:59 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui és notícia a la premsa el volum del forat econòmic de l'ajuntament, que a cada dia que passa es fa més gran. Podeu veure l'article del Diari de Balears on es comenta l'afer. Cal recordar que els responsables del forat son l'equip de govern de la legislatura 2003-2007: PP, UMP, UM i UNPI. Els indignats haurien d'esser els ciutadans que sufriran la pujada d'impostos i els actuals nous socis de govern PSM i PSOE que veuen hipotecada la seva acció de govern per un deute contret pels anteriors governants.

Tot i formar part d l'actual quip de Govern, en el passat plenari el PSM no va donar suport a la pujada d'impostos, perque si bé creim que és una mesura obligada per l'actual situació de dèficit, també pensam que en certs conceptes la pujada d'impostos és excessiva i s'hauria de complementar amb mesures d'ajustament pressupostaris, mesures que esperam veure en els propers pressupostos municipals.

Resultat de la convenció del PSM-EN

psm-pollenca | 28 Octubre, 2007 17:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

La convenció celebrada el dissabte al matí al Cenre Cultural Flassaders va concloure amb dues ressolucions principals:

1. El reforçament de la Federació, amb una major coordinació entre els partits (Partit Socialista de Mallorca, Partit Socialista de Menorca i Entesa Nacionalista d'Eivissa) i reforçant les actuacions conjuntes. L'espai polític que ocupa la Federació PSM-EN, el nacionalisme progressista i ecologista, no té altre referent a les Balears cal reforçar-lo.

2. La proposta d'una coalició àmplia de cara a les Eleccions Generals del 2008 per a la confecció de llistes conjuntes al Congrés dels diputats. La proposta inclou tots els partits nacionalistes i d'esquerres de les Balears, per tal de preparar una oferta electoral que trenqui amb el tradicional bipartidisme PP-PSOE que tan pocs fruits ha donat. Es fa la cautela respecte de UM, amb un passat recent de col·laboració amb la dreta i amb les polítiques devastadores del territori, passat que no pot esser oblidat d'un dia per l'altre. Es queda a l'expectativa del resultat del seu congrés, de la renovació de líders i d'idees i del resultat de les investigacions judicials en curs respecte de membres d'aquest partit.

Aquest és el comunicat de premsa del resultat de la Convenció 

 

Un abort de constitució

psm-pollenca | 25 Octubre, 2007 14:21 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després del referendum del 2005 en que es va sotmetre a votació popular consultiva (no vinculant) la ratificació del tractar per a la Constitució Europea, després de campanyes institucionals encaminades a difondre el Sí, després d'una total desinformació de la ciutadania respecte d'aquest assumpte i després de que hi hagés majoria de sí en el referendum... han tirat la Constitució Europea a la paperera. Com ja es sabut, després d'Espanya varen esser França i Holanda els països que celebraren referendums amb un resultat de negatiu. Ara, per desbloquejar la situació, els caps de govern s'han reunit a Lisboa i han certificat la defunció de la Constitució Europea, substituint-la pel Tractat de Lisboa, menys ambiciós i més consensuat entre tots els països. Ara ningú no farà referendums, no fos cosa que la ciutadania espatllés l'invent als polítics; això es democràcia?

El PSM va estar pel No al 2005, ja que la Constitució no reconeixia les realitats insulars ni les nacions sense estat o les llengues d'abast no estatal. Ara es poden afegir al seu caramull de paraules buides aquestes pronunciades al 2005 pel president espanyol:

Muchos millones de europeos estarán mirándonos el 20 de febrero, porque lo que ocurra ese día en España tendrá una gran importancia. El referéndum español puede encarrilar el proceso de ratificación de la Constitución hacia el éxito final o puede hacer que ese proceso se tuerza y se complique desde el principio. Josep Lluís Rodríguez Zapatero. (Donç serà que No)

 

Biel Barceló i Antoni Alorda

psm-pollenca | 24 Octubre, 2007 10:22 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui vespre, dimecres 24, Biel Barceló serà entrevistat en el programa "En Obert", d'IB3-TV. L'emissió començarà a partir de les 23.30 h, aproximadament. 

D'altra banda, us recomanam la lectura de l'article "L'hora del territori", d'Antoni Alorda, diputat pel BLOC-PSM, publicat avui al diari Última Hora. El podeu trobar a la web del PSM: 

http://www.psm-entesa.cat/noticia.php?Codnot=2861&Cod_categoria=4

Assamblea el dimecres i Convenció el dissabte

psm-pollenca | 24 Octubre, 2007 10:06 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

El dimecres dia 24 a les 21,00h es celebrarà l'Assamblea dl PSM de Pollença a l'estudi d'en Toni Marquet (Carrer  Albeguins). Es tractaran els assumptes rel·lacionats amb  el plenari de  dijous i de la Convenció del PSM de dissabte.

El dissabte 27  a les 10,00 es celebrarà la Convenció del PSM-Entesa Nacionalista de Balears (PSMallorca, PSMenorca i Entesa Nacionalista d'Eivissa). Aquest es el document que es debatrà de cara a les properes eleccions:

Document Convenció PSM-EN

Hi estan convocats tots els militants i simpatitzants. A la convenció hi tenen vot els membres del Consell de Direcció Política. Més endavant donarem informació sobre les ressolucions d'aquestes reunions. 

Festival ENGRESCAT a Lloseta

psm-pollenca | 18 Octubre, 2007 17:11 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Els Joves d'Esquerra Nacionalista han organitzat el festival Engrescat, al teatre de Lloseta, el dissabte  20 d'Octubre a les  20,00h.  Hi actuaran:

KE REGGAE SKA

GROLLERS DE SA FACTORIA

MUSNOK

WAITING THE WIDOW

Convenció Nacional de la Federació PSM-Entesa Nacionalista

psm-pollenca | 18 Octubre, 2007 16:33 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Ens reunirem el dissabte 27 d'octubre al Centre Cultular Flassaders de Palma, per tal de tractar la situació davant les properes eleccions generals. Hi pot asistir qualsevol militant o simpatitzant, amb veu, i hi tenen vot els membres del Consell de Direcció Política. Per venir-hi us podeu posar en contacte amb en Toni Marquet, secretari de l'Agrupació de Pollença. L'ordre del dia és el següent:

1-Intervenció de cada membre dels partits integrants de la Federació per fer una anàlisi de la situació política de cada illa.

 2-Presentació del document sobre les eleccions generals.

3-Debat del document i presentació d'esmenes "in voce".

4-Precs i preguntes 

El PSM informa: Son Espases

psm-pollenca | 16 Octubre, 2007 14:06 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En relació a la desició del PSOE de continuar amb la construcció de l'hospital a Son Espases, el PSM ha emés una nota on es fixa la seva posició respecte d'aquest afer.

No es fa menció a la continuitat o no dels membres del BLOC al Govern tot i que l'assumpte és objecte de debat intern, ja que s'ha posat de manifest la feblesa de la posició del Bloc dins el Pacte de Govern. Des de la Plataforma Salvem La Real es fan corresponsables de la desició als membres del Bloc, com es pot comprobar en la seva web

Manifestació març 2007

 

A la manifestació del mes de Març els dos grans grups de manifestants foren precissament els membres del BLOC i els de  Salvem La Real. Encara que dels diferents partits polítics sigui el BLOC possiblement el que té menys quota de responsabilitat en la desició de continuar les obres a son Espases,  també era el grup més compromés en aquesta causa i per això fa més mal la desició final que s'ha pres.

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb