"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

"Unitat per les Illes"

psm-pollenca | 30 Gener, 2008 19:04 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 
Pel seu interès, reproduïm l'article de Miquel López Crespí publicat avui a El Mundo-El Día de Baleares.
29/01/2008  
Per definició, les aliances entre partits responen a la situació política concreta de cada moment històric. Molts sectors que hem donat -i donam, en el marc de les Illes!- suport crític al Bloc, ara trobam que, en vistes a les properes eleccions generals, el que més convé al poble de les Illes és donar suport a aquelles plataformes, en aquest cas Unitat per les Illes, que prioritzin la lluita per trencar l'actual tendència al bipartidisme PP-PSOE. I que ho facin en nom de la reconstrucció nacional. Tot això, com acabam de dir, no vol dir oblidar el suport sempre actiu que des de l'esquerra nacionalista hem donat i donam a les plataformes de lluita activa, les organitzacions culturals, ecologistes, sindicals i estudiantils que porten a coll el combat quotidià per un món més just i solidari i en defensa de la llengua i la cultura catalanes.


 (Segueix)

L'agrupació es reunirà amb en Pere Sampol

psm-pollenca | 28 Gener, 2008 11:24 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Aquest dimecres 30 el cap de llista Pere Sampol i el Secretari General, Biel Barceló, visitaran l'Agrupació de Pollença per un intercanvi d'idees i preparar les eleccions del 9 de març. La reunió es durà a terme a can Toni Marquet a les 9 del vespre. Tots els militant i simpatitzants hi estan convocats. Després hi haurà pamboliada pefer-ho més bo de dur, per això cal confirmar l'assistència a en Miquel Àngel, secretari d'organització, al telèfon 626 862 464.

 

Informació electoral 8 de març

psm-pollenca | 25 Gener, 2008 15:11 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Aqui teniu enllaços de cara a les eleccions del 9 de març. Els enllaços son útils, sobretot, per comprobar les llistes del cens electoral i si no podeu anar a votar el dia de les eleccions. Tots els vots son importants per fer en Pere Sampol diputat.

 (Segueix)

Presentat en Pere Sampol com a cap de llista de la coalició "Unitat per les Illes"

psm-pollenca | 23 Gener, 2008 16:10 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

   

La coalició Unitat per les Illes es va presentar oficialment ahir amb el company Pere Sampol com a cap de llista. En Pere té una llarga trajectòria política i actualment és senador per les Illes al Senat espanyol (vegeu el seu blog PereSampol.cat).

 (Segueix)

En Pere Sampol, cap a d'alt de tot

psm-pollenca | 19 Gener, 2008 17:07 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Molts vàreu venir a passr una estona plegats al fogueró. Pels qui no aqui vos posam una foto, on veim en pere Sampol que ja li falta poc per arribar a dalt del Pí de Madrid; abaix els altres s'ho miren.

 

 (Segueix)

Ens veim al fogueró

psm-pollenca | 16 Gener, 2008 14:33 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Com cada any convidam a tots els pollencins a passar pel fogueró que montarem a davant l'Esglèsia del Convent el vespre de la Revetlla de Sant Antoni. Hi haurà bauxa, arengades i vi, i si l'ambient s'anima, gloses i tot.

    

El CDP ratifica l'acord de coalició per a les eleccions estatals amb en Pere Sampol de cap de llista

psm-pollenca | 12 Gener, 2008 17:39 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El consell de Direcció Política del 10 de gener ha donat per bona la proposta d'acord del PSM amb Entesa, Esquerra, Verds de Menorca i Um per presentar una candidatura conjunta a les eleccions generals. El cap de llista serà Pere Sampol i en cas de treure el diputat aquest mai podrà votar a favor de la investidura de Rajoy.

El PSM havia apostat per una candidatura més àmplia, pero davant la impossibilitat que es dugués a terme, per la negativa d'altres partits polítics, l'executiva i el CDP s'han decantat per aquesta opció que es considera la més il·lusionant per la militància i la que compta amb major possibilitat d'assolir el diputat per trencar el bipartidisme PP-PSOE. Així i tot la desició no ha estat fàcil i el debat ha estat llarg, haven-hi partidaris i detractors d'aquesta opció. Ara només s'hi val tirar endavant.

Veure el comunicat complet

Article d'opinió de Vicenç Partal

L'APOSTA DEL PSM: CONSTRUIR UN PAÍS SENSE EXCLUSIONS

psm-pollenca | 04 Gener, 2008 12:40 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Les negociacions per bastir una candidatura unitària de caràcter nacionalista i progressista capaç de situar per primera vegada una veu independent de les Illes Balears al Congrés dels Diputats estan en un moment complicat. La prioritat del
PSM-EN continua sent la unió de totes les forces polítiques que reivindiquen un major autogovern per al nostre país en una plataforma sense sigles i sense exclusions.

Veure més

Powered by LifeType - Design by BalearWeb