"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Miting d'UNITAT PER LES ILLES al Port de Pollença i Debat al Club Pollença

psm-pollenca | 26 Febrer, 2008 15:48 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Miting Unitat Per Les Illes amb PERE SAMPOL, HELENA INGLADA, I BERNAT BAUÇÀ.

Lloc: LOCAL DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL PORT DE POLLENÇA

Dia: DIMECRES 27

Hora: 20,30 H. 

Debat electoral amb UNITAT PER LES ILLES, PSOE, PP i IU

Lloc: CLUB POLLENÇA

Dia: DIJOUS 28

Hora: 21,00 H. 

 

HI ESTAU TOTS CONVIDATS, FEM HISTÒRIA, FEM UNITAT.

 

Intervencions de Pere Sampol al Senat

psm-pollenca | 22 Febrer, 2008 08:20 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest és un recull d'intervencions de Pere Sampol al Senat.

Finançament

Lléngua

Memòria Històrica

Patrimoni

Unitat per les Illes

Avui divendres, Debat a IB3 televisió a les 21,45h. Intervindràn: Pere Sampol, Unitat per les Illes; Antoni Garcies, PSOE; Maria Salom, PP i Marisol Ramirez, EU-Els Verds. Així i tot el PSM considera que el format del debat que han pactat els dos grans partits perjudica un contrast d'idees real entre totes les candidatures, deixant el protagonisme al debat a 2, PP-PSOE, que faran més envant; això suposa un dèficit democràtic i un arraconament dels partits més petits.

En aquest aspecte cal assenyalar que també a Pollença el PP i el PSOE han volgut tenir més presència que els altres en les tanques de cartells, reclamant el dret a ocupar-los proporcionalment als seus vots a les generals del 2004, reclamació inèdita fins ara al nostre poble.

Demà dissabte 23, a les 20,30h, Acte Central d'UNITAT a l'Auditòrium de Palma. Qui hi vulgui venir pot contactar amb en Miquel Àngel (626 862 464). 

Biel Barceló considera que les crítiques d'Antich a Pere Sampol estan "fora de lloc"

 (Segueix)

Barcelona al Monopoly mundial

psm-pollenca | 19 Febrer, 2008 15:36 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Per evitar que Madrid "monopolitzi" el Monopoly. El company Joan Ramon ens fa arribar aquesta iniciativa que demostra fins a quin punt el nacionalisme madrileny no pot consentir perdre qüota de presència.
 (Segueix)

El dimecres 20, Pere Sampol es reunirà amb associacions de Pollença

psm-pollenca | 18 Febrer, 2008 22:56 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El el marc de la precampanya electoral, aquest dimecres dia 20, a les 21h, el company Pere Sampol, cap de llista al Congrés d'Unitat per les Illes, es reunirà amb representants de diferents associacions de Pollença. L'objectiu de la trobada és el contacte directe per rebre propostes i donar a conèixer el programa electoral. La trobada també està oberta a qui es vulgui acostar a la Sala de Reunions del Convent.

El PSM-EN saluda el naixement de l'Estat de Kosovo i insta el Govern espanyol a reconèixer-lo

psm-pollenca | 18 Febrer, 2008 22:51 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 
17/02/2008  
Biel Barceló, secretari general del PSM-EN, ha saludat el naixement de l'Estat de Kosovo, després que avui horabaixa el Parlament kosovar n'hagi declarat la independència. Barceló ha declarat que "sempre és motiu d'alegria el fet que una nova nació prengui les regnes del seu futur de manera pacífica i democràtica". En aquest sentit, ha afegit que "des del PSM-EN confiam que el nou Estat independent de Kosovo es pugui desenvolupar plenament en pau, en democràcia i amb els valors de respecte als drets humans i a la diversitat ètnica, cultural i religiosa".

D'altra banda, Biel Barceló ha instat al Govern espanyol a reconèixer el nou Estat de Kosovo: "la independència de Kosovo és allò que desitgen la immensa majoria dels ciutadans kosovars, i és la solució que recomanava l'informe elaborat per l'enviat especial de les Nacions Unides, Martti Ahtisaari. El Govern de Zapatero hauria de reconèixer aquest nou Estat, ja que un ample reconeixement internacional sens dubte ajudarà a l'estabilitat de la zona".

Recull de webs

psm-pollenca | 15 Febrer, 2008 11:23 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Notícia del diari Balears 15/02/2008:

Unitat es presenta a Barcelona per captar el vot dels estudiants desplaçats
L'Espai Menorca s'omple per escoltar els membres de la llista que encapçala Sampol

S.BENNÀSSAR. Barcelona.

Si Unitat fos un partit que es presentàs a les eleccions estatals del proper març per Catalunya, ahir s'hauria fet amb un bon nombre de vots, perquè la presència de Pere Sampol, Ignasi Torres, Maria Josep Morell i Catalina Torres va dur l'aigua tan necessària a Catalunya des de fa mesos i sembla que plourà tota la setmana. Mentre que aquesta circumstància era esmentada a les primeres rotlades del vespre com a símbol de miracle i que tot és possible, Sebastià Alzamora, conductor de l'acte de presentació a la societat barcelonina del nou projecte polític nacionalista de les Illes Balears, va assegurar que «Unitat és una cosa que fa molta d'enveja a molts amics meus nacionalistes de Catalunya».

I és que la llista que encapçala el nacionalista Pere Sampol genera entusiasmes i expectatives. A l'Espai Menorca de Barcelona -per cert, totes les cartes i informacions del local estan en castellà i les cambreres en alguns casos ni tan sols entenen el català- aquest fet va quedar clar. D'una banda, hi havia una gernació de gent jove, estudiants la seva majoria, del conjunt de territoris insulars. De l'altra, observadors i amics com Gerard Fernández, portaveu adjunt de la Plataforma pel Dret a Decidir; el secretari general de Política Lingüística de la Generalitat, Bernat Joan Marí; el diputat d'ERC Pere Aragonès; Roger Albinyana, coordinador del Cercle d'Estudis Sobiranistes; Jordi Caminal de CDC; Agustí Rossi, d'IC-EV; o Marc Sallas de les CUP. Tots ells varen donar suport i varen aplaudir de valent el nou intent nacionalista de les Balears per obtenir representants al Congrés dels Diputats.

El cap de llista, Pere Sampol, va explicar a Diari de Balears que «nosaltres som molt optimistes i no anam a robar diputats a ningú, però el PP i el PSOE en perdran un cadascun a favor nostre. Són aquests dos partits els que han robat als ciutadans de les Illes la possibilitat de tenir algú que els defensàs a Madrid». Unitat també té molt clar que una de les primeres coses que farà és «demanar la publicació de les balances fiscals», però també vetlar pels interessos dels més de quatre mil estudiants illencs desplaçats a Barcelona per poder realitzar els seus estudis.Pel que fa a pactes postelectorals, Pere Sampol ho té clar. «Rajoy s'autoexclou per la seva política contra la llengua». I al final, festa, diversió i un concert de Titot per animar la presentació d'Unitat a Barcelona. Un èxit i una enveja.

Del Blog de Biel Barceló (PSM) 14/02/2008:

HI HAURÀ DEBAT ENTRE CANDIDATS?

A les passades eleccions autonòmiques i municipals no varem tenir debat entre candidats. Mentre els candidats del Bloc ens mostravem disposats a debatre, els del PP i el PSOE posaven tot tipus d'excuses i trabes per no fer-ho, especialment els primers.

Ara PP i PSOE demanen un debat a dos, entre Maria Salom i Antoni Garcies. Quin sentit té reproduir un debat en petit Rajoy-Zapatero? Ni Salom ni Garcies son candidats a presidir el govern. Per tant, per la pluralitat i l'interès informatiu seria més lògic un debat a quatre amb la participació de Pere Sampol i Marisol Ramírez, a més de Salom i Garcies. De moment el PP i el PSOE no es posen d'acord i el temps va passant. Hi haurà debat o posarem excuses?

Personalment m'agradaria molt veure un debat a quatre. Mecions sobre qui guanyaria?

Del Blog de Miquel Rosselló (EU-EV):

"EU-EV vol que després del nou de març l´Estat espanyol tingui un president d´esquerres i ara per ara aquest President solament pot ésser Rodríguez Zapatero".

De la plana web del PP Balears:

"La presidenta Rosa Estaràs acude al desfile de José Miró en la Pasarela Cibeles" (Ooooh!que bé).

Del la plana web del PSOE (a dia 15-02-2008) 

Francesc Antich: "Em permetreu que, abans de res, us desitgi que passeu una bona nit de Cap d’Any, en companyia dels vostres familiars i amics". (quina tensió electoral!).

Assamblea de l'Agrupació dilluns 18

psm-pollenca | 13 Febrer, 2008 19:15 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Posposada fins dilluns

A les 21,15h a l'estudi d'en Toni Marquet s'hi durà a terme una assamblea de l'Agrupació de Pollença, per, entre altres, tractar sobre les properes eleccions al Congrés i al Senat. Hi estan convocats tots els militants i simpatitzants.

 

Video de la campanya d'Unitat per les Illes

psm-pollenca | 08 Febrer, 2008 15:01 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 
Reprodueix video

"L'hora d'Unitat per les Illes"

psm-pollenca | 07 Febrer, 2008 17:31 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Article d'opinió de Biel Barceló, secretari general del PSM-EN (publicat al Diari de Balears, 06/02/2008)
06/02/2008  
A mesura que s'acosten les eleccions, els candidats d'Unitat per les Illes, encapçalats per Pere Sampol, van assumint i donant a conèixer els compromisos que adquireixen amb els ciutadans i amb les ciutadanes de les Illes Balears, compromisos que de ben segur compliran en assumir la representació del nostre poble a les Corts Generals. I a mesura que el seu missatge arriba a la societat, pens sincerament que cada vegada més gent pren consciència de la necessitat d'aconseguir que una veu pròpia de les Illes Balears, independent dels grans partits estatals, es faci sentir al Congrés dels Diputats. I pren consciència també de les dimensions de l'operació política que ha permès la constitució d'aquesta candidatura unitària, en la qual els partits han cedit protagonisme a les persones que s'hi presenten i en definitiva a les aspiracions de tot un poble, que és allò que aquestes persones, ara i aquí, representen.


 (Segueix)

Avui a les 19h, tertúlia de polítics a Radio Pollença

psm-pollenca | 06 Febrer, 2008 09:49 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

Avui dimencres, ales 19h torna la Tertúlia de Polítics al 107.9 de la FM en la sintonia de Raàdio Pollença, després d'un llarg periòde sense que es dugués a terme. A la tertúlia hi perticipen representants de tots el partits polítics de l'Ajuntament de Pollença.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb