"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Plenari del 27 de març de 2008

psm-pollenca | 28 Març, 2008 14:18 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Per primera vegada penjam l'audio de Ràdio Pollença del plenari municipal. S'ha dividit en part per fer-lo més accessible, ja que el d'ahir va durar més de dues hores i mitja. Esperam les vostres suggerències. Pitjau l'enllaç i allà anau a la carpeta del plenari, on trobareu les intervencions, que s'obrin apretant a damunt.

Arxiu sonor del Castell Digital: PLENARI 27-03-2008

Plenari municipal, a les 8h

psm-pollenca | 27 Març, 2008 08:39 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui dijous 27 hi ha plenari municipal, que es retransmetrà per Ràdio Pollença 107.9 FM.


Resum de l'assamblea de dimecres 26, entre d'altres es tractaren els següents assumptes:
  • Es feu repàs de la situació del personal muncipal i conflictes laborals en diferents àrees de l'Ajuntament.
  • Es proposà dur endavant una campanya de difussió de l'adaptació del Pla General al Pla Territorial de Mallorca, objectius de futur que pretén aportar el PSM i recollida de propostes dels ciutadans.
  • Es proposà organitzar una conferència explicativa de la Llei de Mesures Cautelars que evitarà l'urbanització de Cala Carbó, amb assistència de representants de la Conselleria d'Ordenació del Territori.
 (Segueix)

Assamblea de l'Agrupació del PSM de Pollença

psm-pollenca | 26 Març, 2008 08:25 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El secretari general de l'Agrupació de Pollença vos convoca a militants i simpatitzants a l'Assamblea de l'Agrupació del PSM el dimecres 26, a les 21h. Com és habitual ens trobarem a l'estudi d'en Toni Marquet (carrer Albeguins). Es plantejaran els assumptes rel·lacionats amb el plenari municipal a celebrar demà dijous.

Enllaços d'interés

psm-pollenca | 25 Març, 2008 08:35 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Des del GOB ens fan arribar aquesta informació:

- El GOB habilita a la seva pagina web un enllaç per poder enviar una
carta sol·licitant la protecció de l'entorn de Lluc, en perill per el
projecte d'urbanització que amenaça Es Guix. Hi podeu accedir desde la
següent adreça:  http://www.gobmallorca.com/esguix/

- Nova data per a la propera cita amb els Diàlegs del GOB, en el Cicle
de Recursos: aigua, residus i energia, que tendrà lloc el dia 2 d'abril,
a les 20:00 h. al nostre local.  
http://www.gobmallorca.com/Di%E0legs%20del%20GOB%20modificat.pdf

 I des de Webverd aquesta:

La Conselleria de Medi Ambient i l'Obra Social "la Caixa" recuperen el sistema dunar de l'Albufereta de Pollença

Darrera actualització: 18/03/2008

La Conselleria de Medi Ambient i l'Obra Social de "la Caixa" col·laboren en un projecte de recuperació del sistema dunar de la Reserva Natural de l'Albufereta, en el municipi de Pollença. L'Albufereta és un espai natural protegit que inclou diversos hàbitats. Un d'aquests hàbitats és la barra litoral arenosa, que serveix per tancar, excepte a la zona des Grau, els estanys de l'Albufereta. Aquest sistema litoral presenta un dèficit sedimentari del qual en són responsables tant els factors naturals com els factors antròpics.

Més a: http://www.webverd.com

 

Moralitat públca i vicis privats (a compte del contribuent)

psm-pollenca | 18 Març, 2008 15:24 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Un nou cas de corrupció ha saltat entre les files del PP (i van...). Ja és ben conegut l'escàndol del Tinent de Batle de Palma durant  l'anterior legislatura, Javier Rodrigo de Santos, qui amb la tarja de crédit de l'EMOP (Empresa municipal d'obres públiques) carregava despeses personals a l'Ajuntament. De moment han sortit a la llum despeses per valor d'uns 50.000 E, pero és ben probable que la xifra sigui superior.

El de menys és en que es gastava els doblers, principalment prostitució masculina, encara que políticament suposi una incoherència amb la ideologia que públicament defensa el PP i de la que De Santos feia hostentació (exhibició pública de catolicisme, romerias i cessió de solars per esglèsies inclosos, oposició als matrimonis homosexuals...) i consum de drogues. El de més es que un càrrec públic pugui dur aquesta conducta i només es descubreixi en canviar de govern municipal.

Les alarmes feia temps que s'havien encés, pero en temps de na Cirer es varen ignorar sistemàticament. Ningú gosava demanar-li al número 2 de la batlessa què feia amb els doblers. Es tracta d'un cas anàleg al del puticlub Rasputín on la plana major del govern Mates (Mates inclòs) hi feu cap; en aquell cas, emperò, ningú va esser cessat ni, per suposat, va dimitir.

Esgarrifa comprovar com d'estret pot esser un ajuntament per concedir una subvenció a una entitat i com d'explèndid per finançar els vicis d'un alt càrrec. Vidal de Campos, Del Olmo de santa Margalida, Rodríguez-Massot-Hidalgo d'Andratx, Leon de Calvià, De Santos de Palma; la cua de peperos ja surt pel portal de la fiscalia anticorrupció, qualcú pensa que es casualitat?

Video-notícia

 

Assamblea de l'Agrupacio de Pollença

psm-pollenca | 11 Març, 2008 08:38 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dimecres 12, al les 21,00h. A l'Estudi d'en Toni Marquet (Carrer Albeguins).

Tractarem dels actes d'Abril de República, del plenari i, com no, de les passades eleccions.

Vos hi esperam.

(13/03/2008). Resum de l'Assamblea, entre d'altres es tractaren el següents assumptes:

- Es va debatre la participació del PSM en els actes d'Abril de República, en els que el partit participarà com cada any donant-li suport i organitzant alguns esdeviments. També s'informà, per part del company Biel Cerdà, de la participació de l'Ajuntament en aquests actes, a través de l'Àrea de Cultura. 

- Es va exposar la penosa situació econòmica en que es troba l'Ajuntament, deprés de que a la passada legislatura es confeccionassin els diferents pressupostos de manera fictícia. Les conseqüències que aquesta enginyeria contable té a dia d'avui encara només es coneixen parcialment en forma de crèdits i deutes extrajudicials, pero encara poden sortir a la llum molts més forats econòmics i sense cap dubte afectaran a la programació d'activitats de l'Ajuntament.

- Es donà compte de les gestions realitzades respecte de la presentació d'una moció de la Plataforma Pels Camins Públics Oberts: Es presentà la moció a l'Ajuntament i es negocià amb l'Equip de Govern l'aprovació del Catàleg de Camins el més ràpidament possible (pendent de la contractació d'un arquitecte per part de l'Ajuntament).

- Es va debatre la situació de La Font, on actualment s'edifiquen habitatges amb llicències antigues encara en vigor (actualment la concessió de llicències està suspesa). Es donà compte de les gestions realitzades amb la Conselleria d'Ordenació del Territori per evitar que es puguin concedir noves llicències als terrenys de la part alta de La Font.


El PSM-EN assumeix la responsabilitat de "repensar i refermar" l'espai del nacionalisme progressista en reconèixer el "mal resultat" obtingut per Unitat. Biel Barceló afirma que els nacionalistes exigiran el compliment dels compromisos adquirits per PSOE i PP per millorar el finançament i les inversions estatals.

 (Segueix)

S'accentua el bipartidisme PP-PSOE i UNITAT PER LES ILLES obté només 25.576 vots

psm-pollenca | 10 Març, 2008 09:29 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Gràcies a tots el votants que han confiat en Unitat per les Illes per intentar posar un diputat que dugués la veu de les Illes al Congrés. Finalment no ha estat possible i PP i PSOE han copat els 8 diputats de Balears (4 per cadascun). Unitat Per les Illes ha aconseguit resltat força acceptables a la part forana, pero molt dolents a Palma. A Pollença es va assolir un 12%.

El context general de les eleccions ha estat dominat per un retrocés generalitzat de les forces nacionalistes, amb la desaparició al Congrés d'Eusko Alkartasuna, Xunta Aragonesista o Nueva Canarias (escissió progressista de Coalición Canaria), i retrocés d'ERC i PNV, només CiU ha aguantat. També IU ha sofert un fort retrocés i ha perdut el seu grup parlamentari quedant-se amb només 3 diputats. En aquestes circumstàncies s'ha demostrat com a molt difícil que una nova força nacionalista es fes un lloc al Congrés.

Tampoc aquesta nova força no ha acabat de convèncer als votants dels diferents partits d'Unitat, ja que ni de lluny s'ha assolit la suma de vots d'anteriors eleccions generals. En el si del PSM, que ha duit el principal pes d'questa campanya, necessàriament s'haurà d'obrir una reflexó de cap allà on ha d'anar el nacionalisme progressista de les Illes per esser realment útil als interessos dels ciutadans.

Unitat per les Illes es presenta com una força arrelada als municipis per demanar el vot "pensant en Mallorca, en Menorca, en Eivissa i en Formentera"

psm-pollenca | 08 Març, 2008 15:09 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

uxi_-_intelectuals.gif
Noticia de Tribuna Mallorca 

07/03/2008 · Palma
Els candidats d'Unitat per les Illes al Congrés, Pere Sampol i Margalida Miquel, i al Senat per Mallorca, Helena Inglada i Jaume Sansó, han rebut avui (divendres al matí, els actes de la tarda i vespre quedaren suspesos en coneixer-se l'assassinat de l'ex-regidor de Mondragon,Isaías Carrasco) el suport dels regidors i regidores i dels batles i batlesses dels diferents partits i candidatures independents que han impulsat la candidatura unitària que es presenta a les eleccions del proper diumenge. Aproximadament 150 regidors i batles d'arreu de Mallorca han fet costat als candidats d'Unitat, en un acte simbòlic celebrat a Sineu.

Pere Sampol ha afirmat que "amb aquest acte volem demostrar la força del poder municipal que hi ha darrere d'Unitat per les Illes: som una candidatura arrelada als municipis de les nostres illes". Sampol ha aprofitat el darrer dia de la campanya electoral per llançar un missatge "adreçat a totes aquelles persones que pensen que és molt necessària una veu de les Illes Balears, independent dels grans partits estatals, al Congrés i al Senat: a hores d'ara sabem que el PSOE guanyarà aquestes eleccions, i està fregant la majoria absoluta. També sabem que Unitat està a punt d'obtenir representació al Congrés. Us imaginau que ens falta un sol vot per aconseguir el diputat? Pensau-hi. Pensau en Mallorca, en Menorca, en Eivissa i en Formentera".

ACTE DE FINAL DE CAMPANYA D'UNITAT PER LES ILLES. A Pollença.

psm-pollenca | 07 Març, 2008 08:22 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

ACTE SUSPÉS: Unitat per les Illes condemna l'assassinat de l'exregidor de Mondragon, Isaías Carrasco, i suspèn els actes de campanya.

Unitat per les Illes condemna enèrgicament l'assassinat de l'exregidor de la localitat basca de Mondragon, Isaías Carrasco, qui ha mort a trets avui quan era davant de ca seva.
La candidatura suspèn els actes de campanya previstos per a avui horabaixa i vespre, i convoca una roda de premsa per a avui a les 17.00 hores, a la seu del PSM-EN (carrer d'Isidoro Antillon, 9, baixos, Palma).
 
DIVENDRES 07 MARÇ - 21,00H. - POLLENÇA - CLAUSTRE DEL CONVENT

AMB LA INTERVENCIÓ DEL CAP DE LLISTA AL CONGRÉS PERE SAMPOL,

MARGALIDA MIQUEL, JAUME SANSÓ I HELENA INGLADA.

ACTUACIÓ DEL GRUP ESTEL DE TRAMUNTANA

REFRIGERI 

TOTHOM HI ESTÀ CONVIDAT 

 

SIGUES UN DELS 60.000 QUE FAREM HISTORIA, VOTA UNITAT PER LES ILLES !

Contra el PP-PSOE, medecina d'UNITAT PER LES ILLES

psm-pollenca | 06 Març, 2008 15:28 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Després d'una campanya de ferotge bipartidisme PP-PSOE, on les propostes que han exhibit en allò que ens afecta a les Balears s'assemblen sospitosament, sembla que el perill és ara la possible majoria absoluta del PSOE.

 

 

Segons les darreres enquestes, cada vegada el PSOE es distancia més del PP en intenció de vots i ja té al seu abast la majoria absoluta. Recordem el que han suposat les majories absolutes del PP i del PSOE per Balears: expoli fiscal, discriminació en inversions, menyspreu cultural i lingüístic...Si ara pesen poc les Balears a Madrid, amb una majoria absoluta del PSOE ja podriem dir adeu a les ànsies de les Illes per sortir del pou.

Només ens queda una opció per curar-nos de la majoria absoluta del PSOE (o de la pseudo-majoria absoluta PSOE+IU) i fer-nos sentir amb força a Madrid: votar a UNITAT PER LES ILLES.

 

Els dirigents del PSM-EN i UM i consellers donen suport als candidats Pere Sampol i Margalida Miquel i denuncien els "incompliments" del Govern de l'Estat amb Balears
 
Veis aquests genials montatges del blog de l'Associació de Joves Pinyol Vermell Sa Pobla
 
 
 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb