"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Resum i arxiu sonordel plenari de 26 de setembre.

psm-pollenca | 29 Setembre, 2008 08:36

Plenari del 26 de Setembre de 2008

Penjam el penari del passat dijous, dividit per punts, ja que va esser llarguíssim (4 hores). A manera de resum indicam els punts principals que recolzarem i els que rebutjarem:

Punt 3: Donàrem suport al canvi de qualificació de l'edifici de la Plaça Joan Cerdà perque PRODIS pugui gestionar el kiosk. En Biel va indicar, emperó, que el temps ha mostat que va esser un error construir aquest edifici tal com es va fer. El punt es va aprovar per unanimitat.

Punt 5: Donàrem suport a la sol·licitud  de subverció per reformar l'edifici Miquel Capllonch del Moll. L'edifici inclourà, entre altres, usos rel·lacionats amb l'Àrea de Cultura i la reforma anava inclosa en les condicions que demanà el PSM per entrar en l'equip de govern. El punt es va aprovar per unanimitat.

Punt 6: Donàrem suport a l'aprovació del Catàleg de Camins que en el seu moment va redactar el Consell (amb el company Bernat Aguiló de conseller); en Biel va reconèixer la feina de la Paltaforma pels Camins Públics Oberts. Amb matisos per part d tots els grups el punt s'aprovà per unanimitat.

Punt 8: El PSM proposà com a festa local pel 2009 el dia de Sant Pere, per tal que el Moll pugui tenir un dia festiu en el dia de la seva principal festivitat. El punt s'aprovà per unanimitat.

Punt 10: Moció de mesures davant la crisi. El PSM hi donà suport i s'aprovà perunanimitat.

Punt 11: Moció per la millora del finançament local. El PSM hi donà suport i s'aprovà per unanimitat.

Punt 12: Compatibilitat per que el bibliotecari pugui donar classes a la UIB (sense interferir en el seu horari de feina).  El PSM hi donà suport i s'aprovà per unanimitat.

Punt 13: Extrajudicial per despeses de la Residència.  El PSM hi donà suport i s'aprovà per amb l'abstenció del PP.

Punt 14: Moció contra el maltractament animal. Després d'una llarga discussió, amb la intervenció del Pressident de l'Associació de Caçadors de Pollença, la moció es va votar per punt amb el vot favorable del PSM a la majoria.

Assamblea de l'Agrupació del PSM

psm-pollenca | 24 Setembre, 2008 09:03

Avui dimecres, a les 21h, en veurem a l'estudi d'en Toni Marquet. Com sempre hi estam convocats tots els militants i simpatitzants.

Es tractaran diferents assumptes de l'actualitat municipal i sobre el plenari de demà dijous, així com del 19 Congrés del PSM (dies 15 i 16 de Novembre).

PLENARI 25/09/2008, ORDRE DEL DIA:

 (Segueix)

Tertúlia de Polítics del 17 de setembre

psm-pollenca | 19 Setembre, 2008 14:46

Penjam la Tertúlia de Polítics de Ràdio Pollença on es tracta, sobretot, dels recentment aprovats pressuposts pel 2008. La intervenció del nostre regidor, Biel Cerdà, és al minut 42. En Biel es queixa de quan tard han arribat aquest pressuposts i de que no sol·lucionen el deute que arrossega l'Empresa Municipal EMSER 2002.

Tertúlia 17/09/2008 (clicar i baixar l'arxiu mp3)

Any Guillem Cifre de Colonya.

psm-pollenca | 10 Setembre, 2008 17:16

Adjuntam l'entrevista a Gebriel Cerdà, regidor de cultura, on explica el nomenament de Guillem Cifre com a fill predilecte de Mallorca en els actes de la Diada de Mallorca.

Entrevista en mp3 (clicar i baixar l'arxiu)

Enllaç amb la plana web dels actes del'any Guillem Cifre de Colonya.

El PSM condiciona la seva continuitat a l'equip de govern a la pronta aprovació del pressupost del 2009.

psm-pollenca | 10 Setembre, 2008 16:41

En el plenari del dimarts dia 9 es va aprovar el pressupost del 2008. Tal i com va explicar Gabriel Cerdà en el plenari resulta una vergonya per l'Ajuntament que fins al mes de setembre no s'hagi aprovat el pressupost d'enguany, pràctica que era habitual a l'anterior legislatura i llavors fou criticada tant pel PSM com pel PSOE. Per aquest motiu en Biel va demanar disculpes als ciutadans per la part de responsabilitat que ens toca com a part de l'equip de govern.

El PSM també s'ha queixat del poc suport econòmic que reben les arees que gestionam, l'àrea de Cultura i l'Empresa Municipal EMSER.

En Gabriel Cerdà va votar a favor del pressupost del 2008, ja que aquest, amb totes les seves mancances i defectes, ve a cubrir en part les despeses fetes a les àrees del PSM en el que duim d'any. De tota manera ja va anunciar que el pressupost del 2009 s'hauria d'aprovar, com la llògica aconsella, al manco al mes de gener, condicionant la continuitat del PSM en l'equip de govern a que es cumpleixi amb aquest termini.

Adjuntam la noticia de premsa, puntualitzant que les dificultats econòmiques que travessa l’Ajuntament han no han minvat els ànims del regidor, sino que el que desanima es la falta de suport per part del socis de govern per fer front a aquestes dificultats.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb