"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Any Guillem Cifre de Colonya.

psm-pollenca | 10 Setembre, 2008 17:16

Adjuntam l'entrevista a Gebriel Cerdà, regidor de cultura, on explica el nomenament de Guillem Cifre com a fill predilecte de Mallorca en els actes de la Diada de Mallorca.

Entrevista en mp3 (clicar i baixar l'arxiu)

Enllaç amb la plana web dels actes del'any Guillem Cifre de Colonya.

El PSM condiciona la seva continuitat a l'equip de govern a la pronta aprovació del pressupost del 2009.

psm-pollenca | 10 Setembre, 2008 16:41

En el plenari del dimarts dia 9 es va aprovar el pressupost del 2008. Tal i com va explicar Gabriel Cerdà en el plenari resulta una vergonya per l'Ajuntament que fins al mes de setembre no s'hagi aprovat el pressupost d'enguany, pràctica que era habitual a l'anterior legislatura i llavors fou criticada tant pel PSM com pel PSOE. Per aquest motiu en Biel va demanar disculpes als ciutadans per la part de responsabilitat que ens toca com a part de l'equip de govern.

El PSM també s'ha queixat del poc suport econòmic que reben les arees que gestionam, l'àrea de Cultura i l'Empresa Municipal EMSER.

En Gabriel Cerdà va votar a favor del pressupost del 2008, ja que aquest, amb totes les seves mancances i defectes, ve a cubrir en part les despeses fetes a les àrees del PSM en el que duim d'any. De tota manera ja va anunciar que el pressupost del 2009 s'hauria d'aprovar, com la llògica aconsella, al manco al mes de gener, condicionant la continuitat del PSM en l'equip de govern a que es cumpleixi amb aquest termini.

Adjuntam la noticia de premsa, puntualitzant que les dificultats econòmiques que travessa l’Ajuntament han no han minvat els ànims del regidor, sino que el que desanima es la falta de suport per part del socis de govern per fer front a aquestes dificultats.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb