"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Resum i arxiu sonordel plenari de 26 de setembre.

psm-pollenca | 29 Setembre, 2008 08:36

Plenari del 26 de Setembre de 2008

Penjam el penari del passat dijous, dividit per punts, ja que va esser llarguíssim (4 hores). A manera de resum indicam els punts principals que recolzarem i els que rebutjarem:

Punt 3: Donàrem suport al canvi de qualificació de l'edifici de la Plaça Joan Cerdà perque PRODIS pugui gestionar el kiosk. En Biel va indicar, emperó, que el temps ha mostat que va esser un error construir aquest edifici tal com es va fer. El punt es va aprovar per unanimitat.

Punt 5: Donàrem suport a la sol·licitud  de subverció per reformar l'edifici Miquel Capllonch del Moll. L'edifici inclourà, entre altres, usos rel·lacionats amb l'Àrea de Cultura i la reforma anava inclosa en les condicions que demanà el PSM per entrar en l'equip de govern. El punt es va aprovar per unanimitat.

Punt 6: Donàrem suport a l'aprovació del Catàleg de Camins que en el seu moment va redactar el Consell (amb el company Bernat Aguiló de conseller); en Biel va reconèixer la feina de la Paltaforma pels Camins Públics Oberts. Amb matisos per part d tots els grups el punt s'aprovà per unanimitat.

Punt 8: El PSM proposà com a festa local pel 2009 el dia de Sant Pere, per tal que el Moll pugui tenir un dia festiu en el dia de la seva principal festivitat. El punt s'aprovà per unanimitat.

Punt 10: Moció de mesures davant la crisi. El PSM hi donà suport i s'aprovà perunanimitat.

Punt 11: Moció per la millora del finançament local. El PSM hi donà suport i s'aprovà per unanimitat.

Punt 12: Compatibilitat per que el bibliotecari pugui donar classes a la UIB (sense interferir en el seu horari de feina).  El PSM hi donà suport i s'aprovà per unanimitat.

Punt 13: Extrajudicial per despeses de la Residència.  El PSM hi donà suport i s'aprovà per amb l'abstenció del PP.

Punt 14: Moció contra el maltractament animal. Després d'una llarga discussió, amb la intervenció del Pressident de l'Associació de Caçadors de Pollença, la moció es va votar per punt amb el vot favorable del PSM a la majoria.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb