"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Avui a les 20,00h, Plenari Municipal

psm-pollenca | 30 Octubre, 2008 16:40

PLENARI EN MP3 A L'ARXIU SONOR (falta el principi, que no s'emeté per la ràdio)

A les 20h començarà el plenari municipal amb el següent ordre del dia:

(En taronja l'explicació del vot)

ORDRE DEL DIA de la sessió:

 (Segueix)

El proper dijous en Biel deixarà d'esser regidor

psm-pollenca | 28 Octubre, 2008 15:19

 

En el proper plenari del 30 d'octubre (20,00h) el company Biel Cerdà s'acomiadarà com a regidor de l'Ajuntament. Així ho va decidir l'Assamblea de l'Agrupació reunida ahir dilluns, a proposta del propi Biel. En Biel compaginava la feina de regidor, que incloia la delegació de l'Àrea de Cultura i secretaria d'EMSER, amb el càrrec de Director Insular de Patrimoni. La importància i dedicació que merixen ambdós càrrecs han fet aconsellable que en Biel deixi d'esser regidor per centrar-se en la direcció insular.

Durant aquest any i mig ja s'han començat moltes de les iniciatives de modernització de l'Àrea de Cultura i l'Agrupació ha considerat que es tracta d'un bon moment per dur a terme el relleu a l'Ajuntament.

Noticia al Diari de Mallorca

 

Cicle: La guerra civil espanyola (1936–1939) a través del cinema

psm-pollenca | 27 Octubre, 2008 17:39

 

 

 

Projecció de la pel·lícula CANCIONES PARA DESPUÉS DE UNA GUERRA Presentació a càrrec de Basilio Martin Patino, director de cinema

Dia: Dimarts, 28 d'octubre.

Hora: 20h

Lloc: Teatre Municipal, Passeig de Mallorca, 9. Palma.

Organitzat per: Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca.

Amb la col·laboració de: Regidoria de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma.

Entrada gratuïta

Més informació:

971 219 560 (Arxiu del So i de la Imatge)

971 73 91 48 (Teatre Municipal, Passeig de Mallorca)

Assamblea del PSM Pollença el dilluns 27

psm-pollenca | 27 Octubre, 2008 17:38

El secretari d'Organització, Miquel Àngel Capó, ens convoca a tots els militants i simpatitzants pel dia 27 d'octubre a les 21h. a l'estudi d'en Toni Marquet al Carrer Albeguins 16. La reunió assambleària tractarà i aprovarà, si cal, els següents punts:

1.- Informació i suggerències sobre els punts del Ple Municipal de dijous 30.

2.- Acceptar la dimissió del càrrec de regidor d'en Gabriel Cerdà i anomenar al seu substitut, en Tomeu Cifre, si així es considera oportú.

3.- Informació sobre el 19 Congrés del PSM, previst pels dies 15 i 16 de novembre.

4.- Iniciar els tràmits i calendari per la renovació de la directiva local per finals del proper mes de novembre, després del 19 Congrés del partit.

5.- Precs i preguntes.

Vista la rellevància dels punts a tractar, la teva presència es especialment important.

T'esperam.

El PSM proposa una alternativa per no ocupar més làmina d'aigua.

psm-pollenca | 22 Octubre, 2008 11:30

Ports de les Balears pretén augmentar el nombre d'amarraments al Port de Pollença en resposta a la forta demanda que existeix, ja que actualment és pràcticament impossible obtenir una nova concessió d'amarrament. Davant aquesta situació el PSM proposa una alternativa que permetria augmentar el nombre d'amarraments sense haver de fer nous pantalans, allargar mollets o ocupar més superfície de làmina d'aigua. La sol·lució passaria per eliminar una part dels aparcaments de la primera línia del Moll, per fer-hi allà les noves places d'amarrament.

Resulta incongruent posar en marxa la peatonalització de la primera linia i mantenir el gran aparcament just davant la mar. Si l'Ajuntament ha decidit recuperar la primera linia pels peatons, reduint el trànsit, igualment ha de passar amb els aparcaments. Ha d'esser la circumval·lació la que absorbeixi el trànsit i l'aparcament, ja que per això es va construir. Resulta una tudada monumental dedicar la primera lína al trànsit i aparcament de cotxes, quan aquests espais s'haurien de dedicar al peatons i a les activitats relacionades amb la platja i el mar, tal i com ja s'ha fer a altres municipis com, per exemple, Alcúdia.

Notícia Ultima Hora

 

 

 

 

 

Resposta de la Plataforma la Director General de Biodiversitat

psm-pollenca | 17 Octubre, 2008 07:26

 

 

 

La Plataforma pels Camins Públcs Oberts ens ha fet arribar aquest comunicat, despés de les declaracions del Director General de Biodiversitat. El comunicat recull el que ha succeit aquests dies i les conclussions a les que arriba la Plataforma:

COMUNICAT. 

Desprès de escoltar les explicacions fetes per el Director General de Biodiversitat, realitzades a mitjans escrits i a l’emissora de Radio ONA Mallorca, volem puntualitzar un parell de fets.

 (Segueix)

Ternelles: Comunicat d'agraiment i protesta

psm-pollenca | 15 Octubre, 2008 07:08

 

 

Gràcies a tots els qui assistiren a l'excursió reivindicativa a Ternelles el passat diumenge. La Plataforma pels Camins Públics Oberts també vol agrair el suport i mostrar la seva indignació pel tancament de la finca. Adjuntam el comunicat i a continuació la carta que han fet arribar al Conseller de Medi Ambient, M.A. Grimalt: 

COMUNICAT

 La Plataforma Pro Camins Públics i Oberts vol agraïr l’adhesió i la assistència a l’excursió a Ternelles, del dia 12 d’Octubre de 2008.

-          Lamentam que no és poguès dur a terme en la forma que nosaltres haviem programat.


 (Segueix)

Tren fins a Alcúdia: Sí, i el més aprop possible de Pollença

psm-pollenca | 14 Octubre, 2008 07:21

Aquest és l'enllaç amb la Plataforma Tren Fins a Alcúdia, els plantejaments de la qual compartim al 100%. Aquesta opció coincideix amb la proposada per la Conselleria de Mobilitat i és la més respectuosa amb el medi ambient.

Més de 600 excursionistes a Ternelles...i la barrera tancada.

psm-pollenca | 13 Octubre, 2008 09:33

Recull de premsa

Aquesta és la crònica de les grandeses i de les misèries que es pogueren veure ahir dematí en el Camí de Ternelles. La grandesa d'una convocatòria que aplegà més de sis-centes persones al Pont Romà per reclamar una causa justa: que el Camí de Ternelles és, des de temps inmemorial, públic, i ho ha de continuar essent malgrat na Leonor March l'hagi usurpat al poble.

Els excursionistes arribàrem fins a la tanca de Ternelles i allà aparegueren les misèries de les administracions públiques al servei de particulars poderosos. Ens vàrem trobar la barrera tancada. El guarda de la finca la custodiava i, sorprenentment, dos agents de la Conselleria de Medi Ambient, com si fossin el servei de seguretat privada de la familia March, també impedien el pas amb ordres del Conseller Miquel Àngel Grimalt (UM) de no deixar  passar.

Es llegí un manifest i després d'una estona de recollir signatures per denunciar aquests fets intolerables, els excursionistes haguerem de girar cua i tornar al poble.

L'excusa de la Conselleria: que es tracta d'una zona restringida pel PORN de la Serra de Tramuntana i que s'havia de demanar un permís especial perque es tacta d'una zona de nidificació de voltors. La realitat: la zona restringida és molt més envant, gairbé a la zona de Cala Castell i fins ara mai la Conselleria s'havia erigit en administraión competent per regular el pas a Ternelles, simplement li feien la feina bruta als March.

Enhorabona a la Plataforma pels Camins Públics Oberts pel seu exit de convocatòria. La lluita és dura pero les passes van en la bona direcció. També agrair a tothom que en diumenge dematí va voler donar suport a la causa de la defensa del que és de tots.

Hi havia representant de diversos partits polítics. Entre els membres del PSM que hi acudiren hi havia el Secretari General del PSM-Pollença, Toni Marquet, el diputat autonòmic, Antoni Alorda, la regidora de Cultura de Palma, Nanda Ramon, o el secretari d'organització de Palma, Magí Moranta. També hi havia representants d'Esquerra, EU i PSOE.

 

 

 

 

CICLE DE CONFERÈNCIES ANY GUILLEM CIFRE DE COLONYA: L’Església i el laïcisme

psm-pollenca | 08 Octubre, 2008 08:17


 

CICLE DE CONFERÈNCIES ANY GUILLEM CIFRE DE COLONYA.

 

II PART:

 

Divendres, 10 d’octubre de 2008, a les 20.30 h.

 

L’Església i el laïcisme. A càrrec de Pere Fullana Puigserver.

 

En el Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya.
 

       
   
     
 
 

 

 


                                                   

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb