"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Un altre cas de corrupció en la legislatura Mates

psm-pollenca | 06 Octubre, 2008 06:56

 

Ja n'em perdut el compte. La legislatura 2003-2007 podrà esser recordada com la més corrupta de l'època democràtica, al manco pel nombre de casos oberts.

Des que l'any passat la companya Francesca Vives (PSM d'Inca) es feu càrrec de la Conselleria de Indústria ja varen sortir a la llum un seguit de irregularitats duites a terme per l'anterior equip del CDEIB (Consorci pel Desenvolupament de les Illes Balears). Foren reclamades unes quantitats a l'anterior equip directiu en concepte de despeses no justificades; el'ex-Director General Kurt Viaene pagà la quantitat pero l'ex-Directora del Consorci, Antònia Ordines no. El cas es va posar en mans del fiscal anticorrupció i s'ha demostrat que la manitud de la corrupció era molt més profunda. Ja hi ha deu detinguts i aalguns d'aquests acusen a l'ex-conseller Josep J. Cardona.

Veure notícia

Powered by LifeType - Design by BalearWeb