"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Més de 600 excursionistes a Ternelles...i la barrera tancada.

psm-pollenca | 13 Octubre, 2008 09:33

Recull de premsa

Aquesta és la crònica de les grandeses i de les misèries que es pogueren veure ahir dematí en el Camí de Ternelles. La grandesa d'una convocatòria que aplegà més de sis-centes persones al Pont Romà per reclamar una causa justa: que el Camí de Ternelles és, des de temps inmemorial, públic, i ho ha de continuar essent malgrat na Leonor March l'hagi usurpat al poble.

Els excursionistes arribàrem fins a la tanca de Ternelles i allà aparegueren les misèries de les administracions públiques al servei de particulars poderosos. Ens vàrem trobar la barrera tancada. El guarda de la finca la custodiava i, sorprenentment, dos agents de la Conselleria de Medi Ambient, com si fossin el servei de seguretat privada de la familia March, també impedien el pas amb ordres del Conseller Miquel Àngel Grimalt (UM) de no deixar  passar.

Es llegí un manifest i després d'una estona de recollir signatures per denunciar aquests fets intolerables, els excursionistes haguerem de girar cua i tornar al poble.

L'excusa de la Conselleria: que es tracta d'una zona restringida pel PORN de la Serra de Tramuntana i que s'havia de demanar un permís especial perque es tacta d'una zona de nidificació de voltors. La realitat: la zona restringida és molt més envant, gairbé a la zona de Cala Castell i fins ara mai la Conselleria s'havia erigit en administraión competent per regular el pas a Ternelles, simplement li feien la feina bruta als March.

Enhorabona a la Plataforma pels Camins Públics Oberts pel seu exit de convocatòria. La lluita és dura pero les passes van en la bona direcció. També agrair a tothom que en diumenge dematí va voler donar suport a la causa de la defensa del que és de tots.

Hi havia representant de diversos partits polítics. Entre els membres del PSM que hi acudiren hi havia el Secretari General del PSM-Pollença, Toni Marquet, el diputat autonòmic, Antoni Alorda, la regidora de Cultura de Palma, Nanda Ramon, o el secretari d'organització de Palma, Magí Moranta. També hi havia representants d'Esquerra, EU i PSOE.

 

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb