"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM proposa una alternativa per no ocupar més làmina d'aigua.

psm-pollenca | 22 Octubre, 2008 11:30

Ports de les Balears pretén augmentar el nombre d'amarraments al Port de Pollença en resposta a la forta demanda que existeix, ja que actualment és pràcticament impossible obtenir una nova concessió d'amarrament. Davant aquesta situació el PSM proposa una alternativa que permetria augmentar el nombre d'amarraments sense haver de fer nous pantalans, allargar mollets o ocupar més superfície de làmina d'aigua. La sol·lució passaria per eliminar una part dels aparcaments de la primera línia del Moll, per fer-hi allà les noves places d'amarrament.

Resulta incongruent posar en marxa la peatonalització de la primera linia i mantenir el gran aparcament just davant la mar. Si l'Ajuntament ha decidit recuperar la primera linia pels peatons, reduint el trànsit, igualment ha de passar amb els aparcaments. Ha d'esser la circumval·lació la que absorbeixi el trànsit i l'aparcament, ja que per això es va construir. Resulta una tudada monumental dedicar la primera lína al trànsit i aparcament de cotxes, quan aquests espais s'haurien de dedicar al peatons i a les activitats relacionades amb la platja i el mar, tal i com ja s'ha fer a altres municipis com, per exemple, Alcúdia.

Notícia Ultima Hora

 

 

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb