"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Presa de posessió del nou regidor del PSM

psm-pollenca | 28 Novembre, 2008 15:59 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Moment de la promesa de lleialtat a la constitució. Es va utilitzar la fórmula clàssica del PSM, actualitzada segons el resultat del passat congrés:"sense renunciar al dret a decidir del Poble de les Illes Balears". L'Ajuntament de Pollença, l'any 1991 va aprovar una moció a favor de l'autodeterminació sense cap vot en contra.

 (Segueix)

Plenari del dijous 28 de novembre de 2008

psm-pollenca | 26 Novembre, 2008 08:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Es retransmetrà en directe per Ràdio Pollença, al 107.9 de la FM, a les 20,00h

Ordre del dia del plenari municipal del 27 de novembre de 2008.

 (Segueix)

Dimarts 25, assamblea de l'Agrupació

psm-pollenca | 24 Novembre, 2008 10:27 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dimarts 25, a les 21h, a l'estudi de'n Toni Marquet, hi haurà reunió de lassamblea del PSM. L'ordre del dia és el següent:

  • Punts del plenari de dia 27.
  • Informació municipal.
  • Preparació del Castell.
  • Renovació de càrrecs del partit.
  • Fogueró de Sant Antoni.

El 19 congrés: Terra, país i progrés

psm-pollenca | 18 Novembre, 2008 12:29 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Delegació de Pollença amb el Secretari General, Biel Barceló (més fotos y videos)

El 19 congrés es va tancar amb una nova executiva que renova la meitat dels membres i amb Biel Barceló com a Secretari General amb un amplissim suport. Recordem que en els convulsos congressos de Manacor (2004) i Can domenge (2006) les disputes internes pel control del partit varen marcar la pauta, arribant fins tot a la dimissió dels candidats autonòmic i de Palma, que desembocà en l'escissió de'un nombre important de miliants i agrupacions locals. En aquest congrés, en canvi, s'ha parlat de política i objectius a mitjà i llarg termini.

S'ha bastit l'argumentari ideològic per reclamar per a les Balears el Dret a Decidir, sobre el seu futur, sobre la seva autodeterminació, sobre el seus pressupostos, etc. Per tant es va més enllà del dret a l'autodeterminació, que tan sols es la llibertat per decidir l'adscripció a una entitat estatal determinada de les Illes Balears.

Es va decidir reforçar l'estructura del partit, tornar a tenir agrupacions locals i llistes electorals a tots el municipis, recuperant pel PSM les agrupacions que a les passades eleccions es presentaren com a independents. Respecte del Bloc per Mallorca es va reconèixer la dificultat de crear-lo com a subjecte polític diferenciat (partit o federació de partits, que era l'objectiu acordat al 2006), donat l'escàs interés que hi tenen els socis (EU i ERC), i que tan sols es podrà repetir com a coalició preelectoral, pero sense estructura orgànica. S'aprovà que en el 2009 haurà de quedar clar si a les eleccions del 2011 el PSM s'hi presenta en la coalició BLOC o en solitari; en qualsevol cas resulta imprescindible reforçar el partit, ja que el BLOC funcionarà si el PSM funciona, com han demostrat les passades eleccions.

En tenir-les penjarem les ponències definitives

------------------------------------------------------------------------------------------

Respecte de la substitució d'en Biel per en Bartomeu Cifre com a regidor, tot indica que la burocràcia farà difícil que  es pugui dur a terme al proper plenari del dia 27. entre els problemes sorgits resulta que l'Ajuntament va haver de tornar a sol·licitar a la Junta Electoral la nova acta de regidor en castellà, ja que la sol·licitud en català no era suficient (això en bon any 2008, i encara en hi ha que diuen que el castellà està discriminat)

SON BACO I SON REAL SALVATS!

psm-pollenca | 14 Novembre, 2008 17:39 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Rebem aquesta comunicació del GOB, alegrant-nos de que aquests dos atemptats contra el terrirori i el medi ambient no tirin endavant. Estam segurs de que si el BLOC no es trobas governant en el Consell de Mallorca no s'hagués pogut posar fre a la destrucció. Volem recalcar la declaració del BIC (Bé d'Interés Cultural) de Son Real, que s'ha gestionat des de la Direcció Insular de Patrimoni que dirigeix el nostre company Biel Cerdà:

SON BACO I SON REAL SALVATS!

EL GOB FELICITA AL PSOE I BLOC PER IMPULSAR LA PRESERVACIÓ DE SON BACO I
SON REAL DAVANT ELS DOS PROJECTES DE CAMP DE GOLF QUE HI ESTAVEN PREVISTS.

El PSOE i el BLOC han complit avui amb un dels seus grans compromisos com a formacions polítiques i com a part del pacte de governabilitat del Consell de Mallorca: no permetre més camps de golf amb oferta complementària.

Avui, a la Comissió Insular d'Urbanisme s'han donat les passes necessàries per evitar els camps de golf prevists a Son Real (Santa Margalida) i Son Baco (Campos). Per una banda, la delimitació de l'àmbit de la zona arqueològica per a l'incoació de la declaració del BIC de Son Real, amb el vots a favor de tots els partits, i per l'altra, l'inici de l'expedient de caducitat de Son Baco, un petició que el GOB havia fet en diverses ocasions al Consell de Mallorca i que finalment avui s'ha sotmès a votació i s'ha aprovat, tot i els vots en contra del PP i de UM i gràcies al vot de qualitat de la Consellera Ma. Lluïsa Dubón. Ara aquest expedient haurà de comptar amb tres mesos de tramitació que esperam que acabin amb l'arxiu d'aquest projecte i per tant amb l'amenaça de la destrucció d'aquest indret a Campos.

SON BACO I SON REAL,  DOS PAISATGES ÚNICS QUE CALIA PRESERVAR

La construcció dels camps de golf i de l’oferta complementària que es plantejava en ambdós indrets suposava la seva transformació radical, i la destrucció definitiva d’elements etnològics, arqueològics, agraris i paisatgístics de primer ordre.

Des del GOB celebram les decisions preses avui al Consell de Mallorca i donam l'especial enhorabona al PSOE i al BLOC, tot i haver de lamentar que en el cas de Son Baco, la iniciativa hagi hagut de ser aprovada amb els vots en contra del PP i especialment d'UM. Un partit que també forma part del pacte de govern al Consell de Mallorca i que, tal i com els altres dos partits que el composen, havia assumit el compromís de no aprovar més camps de golf amb oferta complementària.

En aquest cas, UM ha posat de manifest el seu suport total a aquestes infrastructures i a seguir amb un model turístic i econòmic obsolet, que destrueix el territori i que pensa exclusivament en seguir construint més i generar riqueses per a uns pocs, a una Mallorca ja més que malmenada.

GOB INFORMACIÓ

Aquest cap de setmana, 19 Congrés del PSM

psm-pollenca | 11 Novembre, 2008 18:55 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Com ja sabeu, aquest cap de setmana, dissabte 15 i diumenge 16, celebrarem el 19è Congrés del partit. El lloc escollit és la Sala Magna de l’Escola d’Hoteleria de la Universitat (Crta. Valldemossa, km 7,5).

L’Ordre del Dia previst és el següent:

 (Segueix)

La Fira 2008: 25 anys de Fira d'Artesania

psm-pollenca | 07 Novembre, 2008 17:26 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

La Fira 2008:
Programa d’activitats

 (Segueix)

Avui a les 20,30h, tren fins a Alcudia.

psm-pollenca | 07 Novembre, 2008 07:49 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Avui divendres dia 7 de novembre, XERRADA INFORMATIVA que es durà a terme a les 20:30 h. al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya de Pollença:

TREN FINS A ALCÚDIA, una oportunitat que no podem tornar a perdre...

No hi faltis !!

També tens el fulletó informatiu de la Plataforma a: 

http://www.webverd.com/fotobloc/tren_fins_alcudia.pdf

Mes informació a:
http://trenfinsalcudia.balearweb.net/
http://bloc.bielperello.com/post/55423

El relleu als diaris

psm-pollenca | 06 Novembre, 2008 15:21 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dos articles apareguts en premsa que fan referència al relleu en la regiduria del PSM.

Punt Informatiu de Pollença   Diari de Balears

Només per puntualitzar direm que en Biel no és en absolut "el passat del PSM" sino que comptam amb ell per fer feina i segur que també en el futur aportarà molt a l'actuació del partit.

TREN FINS A ALCÚDIA

psm-pollenca | 03 Novembre, 2008 17:49

Pel seu interés reproduim l'anunci que ens envia en Biel Perelló

T'informam en relació a la XERRADA INFORMATIVA que es durà a terme el proper divendres dia 7 de novembre a les 20:30 h. al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya de Pollença:

TREN FINS A ALCÚDIA, una oportunitat que no podem tornar a perdre...

No hi faltis !!

T'adjuntam el cartell per a que en facis difusió.
També tens el fulletó informatiu de la Plataforma a:  http://www.webverd.com/fotobloc/tren_fins_alcudia.pdf

Mes informació a:
http://trenfinsalcudia.balearweb.net/
http://bloc.bielperello.com/post/55423

Powered by LifeType - Design by BalearWeb