"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Avanç de l'adaptació del PGOU

psm-pollenca | 30 Gener, 2009 19:01 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avanç de l'adaptació del Pla General al Pla Territorial de Mallorca.

En el proper plenari probablement es durà a aprovació l'avanç de l'adaptació del Pla general al Pla Territorial de mallorca. A l'avanç no es veu res més que el diagnòstic general ialhguns punt que es volen desenvolupar. En realitat és a l'aprovació incial quan es veu el que serà el planejament, pero a l'avanç ja es pot fer una fotografia de l'estat general de l'urbanisme. El procés és el següent,a  grans trets:

 1. Aprovació avanç (Ajuntament)
 2. Informació i recollida d'aportacions i suggeriments.
 3. Aprovació incial (Ajuntament)
 4. Exposició pública i al·legacions.
 5. Estimació (o no) d'al·legacions i aprovació provisional (Ajuntament)
 6. Aprovació definitiva (Consell de Mallorca).

Recomanam la lectura dels criteris generals en la memòria,a destacar:

Desclassificació sector SUNP-1(Sòl Urbanitzable No Programat 1). La zona del Pont Romà, mai desenvolupada, es retornarà al sol rústic.

Desclassificació SUP-8 (Sol Urbanitzable Programat 8). El Polígon de Tallers del Moll, massa aprop de Bóquer i desfassat avui en dia.

Alternatives de propostes pel nou Polígon de Serveis del Moll.

La xarxa del Catàleg de Camins no s'ha inclòs a l'avanç per no esser un document necessari, peò s'haurà d'incloure a l'aprovació inicial.

Esperam els vostres suggeriments.

 

Nous càrrecs directius de l'Agrupació de Pollença

psm-pollenca | 30 Gener, 2009 16:15 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

El fins ara secretari General de l'Agrupació, Antoni Marquet, comunica que el passat dimecres dia 28, l'Agrupació de Pollença reunida en assemblea acordà la renovació dels càrrecs directius, els quals a partir d’ara son els següents:

Càrrecs orgànics:

 • Gabriel Cerdà Buades – Secretari General
 • Miquel Amengual – Adjunt a la Secretaria General
 • Miquel Àngel Capó Cifre – Secretari Organització.
 • Margalida Cerdà Bosch – Secretaria de Finances
Representació al Consell de Direcció Política:
 • Bartomeu Cifre Bennàsar
 • Antoni Cifre Mayol
 • Gabriel Cerdà Buades (per elecció directa del 32 Congrés)

S'acordà no modificar els representants del partit a diferents organismes i instituts.

Els desitjam a tots sort i força en la seva tasca !

Cursos i tallers de l'Area de Cultura 2009

psm-pollenca | 29 Gener, 2009 09:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'Àrea de Cultura ha convocat els cursos i tallers pel 2009. Aquest és el programa.

Programa d'actes culturals Febrer 2009

psm-pollenca | 28 Gener, 2009 17:04 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'Àrea de Cultura ha editat el recull mensual dels actes culturals corresponent al mes de febrer, organitzats per diferents àrees de l'Ajuntament.

Veure programa

Dijous 29 de gener, Ple Municipal

psm-pollenca | 27 Gener, 2009 15:50 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

S'ha convocat el Ple Municipal per les 20,00h. Es retransmetrà per Rèdio Pollença.

I.  - PART RESOLUTIVA

1.-   Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 22 de desembre de 2008.

2.-   Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió extraordinària celebrada dia 19 de gener de 2009.

 (Segueix)

Resposta a l'ex-votant

psm-pollenca | 26 Gener, 2009 10:43 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Publicam aquí la resposta a un comentari, ja que no ho hem pogut per amb un altre comentari.

Un exvotant | 24/01/2009, 16:42

Veig que heu tret un Castell. Enhorabona.

Però algú em podria explicar que és això de donar gràcies i enhorabones??? Resulta una mica patètic.

També és estrany aquesta demanda a la regiduria de Participació Ciutadana de que reguli el pas per Ternelles, no sou de l'equip de govern? no podeu dir-ho directament? o es que no vos enteneu? No entenc res.

Lo de fer la contra a l'equip de govern amb els pressuposts, tampoc ho veig normal.

Estic content de que hageu tret una revista però hi ha coses que se m'escapen, que no aconsegueixo entendre.

I això de dir que UMP està còmode dins el PP, a que ve? ja se sap, tenen una aliança. Que preteneu? desgastar l'oposició fent oposició? Deixau fer a l'oposició la seva feina i dedicauvos a gestionar l'Àrea de Cultura, que per molt que digueu, pareix abandonada.

A que jugau???

pdt: Tomeu Cifre molt millor que Biel Cerdà.

Gràcies per participar, ex-votant. Respecte del punt "volem felicitar" de El Castell crec que com a partit podem reconèixer la feina de certes entitats i persones que creim que fan una feina lloable, i que sovint no es prou reconeguda.
Respecte del pressupost del 2008, no s'ha d'interpretar com "fer la contra a l'equip de govern" el fet d'explicar els fets i els fets son els que s'enumeren: un fort dèficit rebut de la legislatura passada, un deute gran amb Tirme i el malestar dels ciutadans per la pujada d'impostos. Reconéixer la realitat no es fer la contra a ningú.
La nostra feina com a partit polític és gestionar les àrees que tenim delegades dins l'Ajuntament, peró no en exclussiva, no podem caure en la gestionitis; hem d'estar damunt tots els fets polítics que es mouen en el nostre municipi, i la desaparició de UMP dins el PP ens sap greu perque fa perdre riquesa al panorama polític pollencí.
Per altra banda és evident que el pressupost pel 2009 s'hauria d'aprovar el més aviat possible (de fet l'òptim es aprovar-lo a finals de l'any anterior, pero ja no hi som a temps), i això ho deim  al Castell i allà on faci falta; crec que els socis també son conscients d'aquesta necessitat.
Crec que el PSM ha de poder expressar la seva opinió públicament i això no s'ha d'interpretar com a ganes de desestabilitzar el pacte de govern. No podem deixar el debat polític i el contrast d'idees dins les sales de reunió de l'Ajuntament, si fos així estariem jugant a l'obscurantisme i aquest joc sí que no seria el nostre.
Per altra banda gràcies pel vot de confiança, encara no he demostrat res pero esper no decebre. També he de dir que m'he trobat molta feina feta per part d'en Biel, tot i que sigui feina d'aquella que no trascendeix públicament (i que potser no dona vots), pero l'Ajuntament en general necessita molta feina de base, des del fonaments, i no tant esdeveniments espectaculars (i cars)per sortir a la premsa.

Convocatòria d'Assamblea

psm-pollenca | 20 Gener, 2009 10:52 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Benvolgut companys, 

Es convoca reunió assembleària a celebrar a les 20’30 h. el proper dimecres dia 28 a l’estudi d’en Toni Marquet, carrer Beguins 16. Per tractar els següents punts:

Elecció dels distints càrrecs de l’agrupació, representats i al Consell Polític.

Informació municipal.

Vàris.

Ampliant el termini per tal de presentar candidatures per ocupar els següents càrrecs per la renovació de la junta directiva de l’agrupació del PSM de Pollença, fins a la citada reunió, que es podrà presentar per escrit o verbalment a n’en Miquel Angel Capò secretari d’organització.

Càrrecs a renovar:

                              Secretari/a general de l’agrupació.

                              Secretari/a d’organització.

                              Secretari/a de finances.

També es renovaran els distints representants que l’agrupació te dins altres organismes, instituts, etc. a més els dos representants de l’agrupació al Consell Polític.

Es crea una secretaria adjunta a la general, la qual dependrà directament del secretari/a general.

 

 

Miquel A. Capò

Secretari d'Organització

 

APROVATS ELS PROJECTES PEL FONS D’INVERSIÓ LOCAL

psm-pollenca | 19 Gener, 2009 11:05 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


Avui dilluns dia 19, el Ple Municipal de Pollença en sessió extraordinària, ha aprovat per unanimitat els projectes que l’Ajuntament presentarà per tal d’esser finançats pel Fons d’Inversió Local (RD Llei 9/2008)

Al respecte, l’Agrupació del PSM de Pollença comunica el següent:

§  Expressem la nostra satisfacció pel paquet de projectes presentats al Ministeri per esser finançats per l’esmentat fons. Es conegut que l’Agrupació de Pollença del PSM havia fet propostes de diferents projectes que consideràvem prioritaris. L’acord aprovat recull les demandes dels diferents partits que conformem l’Equip de Govern, fet que valorem molt positivament. El PSM, com a membre de l’Equip de Govern, assumeix plenament la proposta dels tres projectes i col·laborarem amb tot allò que calgui per portar-los endavant.

§  Considerem molt positiu que els grups de l’oposició hagin donat suport a la proposta, ja que els projectes aprovats redundaran en el benefici de tot el poble.

§  Valorem l’esforç que en les darreres setmanes han portat a terme els serveis tècnics de l’Ajuntament per poder tenir enllestits els projectes a temps, tenint en compte els terminis tan curts de que disposàvem.

§  Els projectes que es presenten sumen un total de 2.932.696 €, i son els següents:

 (Segueix)

Bon Sant Antoni 2009

psm-pollenca | 13 Gener, 2009 17:45 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

Ahir es va tallar un Pí de Sant Antoni a Formentor i avui se n'ha tallat un altre a Ternelles. Per tant podem donar per arrancades les festes de Sant antoni. Aqui trobareu el programa.

Sé que aquests dos actes son restringits i no hi he assistit mai. Com a regidor vaig esser convidat a Ternelles -a Formentor no-. No hi he anat. He decidit prioritzar altres activitats rel·lacionades amb la meva tasca com a regidor. Ahir tinguerem consell d'Administració d'Emser, avui tenia una reunió amb la técnica de l'àrea de Cultura i demà tenim les reunions sobre el PGOU i les inversions del pla del Govern Espanyol (Rehabilitació Ajuntament i altres), tot això havent de cumplir amb la meva feina, ja que no tinc dedicació exclussiva. Hi ha molta feina a fer en les àrees que gestionam i ara la meva prioritat es posar les bases perque funcionin millor. Potser no és l'actitud més populista i algú pot pensar que la gestió m'absorbeix massa i que es millor dedicar-se a les "rel·lacions públiques", pero pens que ara per ara les prioritats son aquestes i que el pi es tallarà igual de be sense aquest regidor (ni molts altres).

Aprofit per desitjar-vos un bon Sant Antoni i Sant Sebastià i convidar-vos al fogueró que, com els darrers anys, farem cremar davant l'església del Covent. També hi haurà torrada (amb donatiu de 1 euro) i sorteig de productes balears i de comerç just. VOS HI ESPERAM.

Tomeu Cifre B.

PGOU i Fons d'Inversions

psm-pollenca | 12 Gener, 2009 07:56 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest dimencres capvespre tots els portaveus dels grups municipals estam convocats a una reunió per tractar l'adaptació del Pla General de Pollença al Pla Territorial de Mallorca. Ja n'hem parlat a qualque article.

A continuació tractarem sobre el projecte de rehabilitació de l'edifici de l'Ajuntament i altres possibles inversions a realitzar al municipi. Per això esperam les vostres suggerències al nostre correu electrònic psmpollenca@mallorcaweb.net, tant per un assumpte com per l'altre.

Tomeu Cifre

Powered by LifeType - Design by BalearWeb