"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Per l'accés públic a la Base

psm-pollenca | 02 Març, 2009 08:16 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El PSM-Verds i Bloc per Mallorca han presentat una Proposició no de Llei davant el Parlament de les Illes Balears per tal que aquest sol·liciti al Ministeri de Defensa que es puguin fer compatibles els usos militars amb els civils. Això permetria l'obertura de la continuació del passeig de Vora Mar - Colon - Hernan Cortes que discorre al costat del mar, cap a dins l'actual base. Els usos militars avui dia son molt escassos, i la Base es fa servir pricipalment com a lloc d'esbarjo i vacances per militars (fins al punt que quan venen de maniobres a l'hivern no s'ospeden a la Base, sino a hotels del Moll), per tant es podria fer compatible amb l'accés a certs zones ara tancades.

Veure article Diari de Mallorca

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb