"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Demanam que s'inclogui la Carretera Vella de Lluc a Pollença en el Pla de Carreteres

psm-pollenca | 03 Març, 2009 15:22 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Biel Cerdà i Tomeu Cifre presentares l'al·legació al registre del Consell

Veure informació UH i dB

Ahir dia 2 de Març el PSM-EN de Pollença ha presentat una al·legació al Pla Director Sectorial de Carreteres en el sentit de reclamar al Consell de Mallorca que en l'esmentat Pla hi ha d'incloure la Carretera Vella de Lluc a Pollença, ja que segons ressolució del Conseller d'Hisenda de 18 de novembre del 2007, aquesta carretera es va declarar com a via pública propietat del Consell de Mallorca. Per tant el Consell l'ha d'incloure en la rel·lació de carreteres de les quals n'és titular i, si així ho creu oportú, dur-hi a terme tasques de manteniment i en qualsevol cas garantir el lliure accés a la mateixa. Varen presentar l'al·legació el regidor a l'Ajuntament de Pollença, Tomeu Cifre i el Secretari General local, Biel Cerdà.

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb