"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La Fira del Caçador

psm-pollenca | 07 Març, 2009 11:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Fulletó oficial de la Fira del Caçador

Tomeu Cifre

Aquest cap de setmana es durà a terme a Pollença la Fira del Caçador. Aquest esdeveniment organitzat pel Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca ja va per la seva 9ª edició i s'ha celebrat amb un indubtable èxit d'assistència a Alcúdia, son Bugadelles, el Plarc de Tecnologies Ambientals, etc.

El nostre partit vol esser respectuós amb la pràctica de la caça, sempre que es dugui a terme dins el marge que marquen les normatives i sense entrar amb conflicte amb els drets de la resta d'agents, usuaris i propietaris del medi rural. No hi ha res a dir dels caçadors quan practiquen una activitat que es legal i respecten les temporades de veda i els refugis de caça. Pens que aquesta pràctica a Mallorca ha de seguir el mateix camí que a altres païssos, més orientada a l'activitat esportiva i al gaudi de la natura, i menys centrada amb la mort de l'animal. De fet els propis caçadors són els primers que admeten que cada cop hi ha menys peces de caça.

Diferent consideració hem de tenir dels "escopeters", personatges qui ni respecten les espècies protegides, ni les vedes, i sovint no tenen els permissos necessaris. Aquests ni tenen el nostre respecte ni tampoc crec que tinguin el respecte dels vertaders caçadors.

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb