"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

L’hospital equivocat

psm-pollenca | 11 Març, 2009 18:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Article d’opinió d’Antoni Alorda, diputat del PSM-EN, publicat al diari Última Hora

   
La resolució del Tribunal Suprem sobre l’hospital de Son Espases qüestiona la seva desgraciada ubicació. Per si veure com s’erigeix el mamotreto no n’hi hagués abastament... (i això que cal reconèixer que s’hi han introduït millores substancials), o amb les troballes arqueològiques, o amb els previsibles problemes d’accés... El Suprem apunta que els valors patrimonials i paisatgístics, la densitat històrica de l’entorn de La Real i els valors agraris de Ciutat, mereixien més respecte. I això ens ho han de dir jutges de per Madrid...

I no entren en les tèrboles aigües del procés de selecció de contractista... O en una altra qüestió en joc, fora de l’abast dels tribunals, la de la credibilitat dels compromisos polítics, la credibilitat de la Política.
 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb