"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

L'edifici multifuncional a la premsa

psm-pollenca | 12 Març, 2009 14:51 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Tomeu Cifre
 
Ahir va sortir publicada al Diari de Balears una nota del PSOE de Pollença on s'exposava la postura del partit respecte a l'edifici de la sala multifuncional, el ja famós "Moneo". La noticia és molt curta, però a grans trets concideix amb el que pensam des del PSM. Sense cap dubte el més important es preveure el programa d'activitats que s'hi duran a terme i fer una previsió realista de l'àmbit de població al que donarà servei, aquest programa és la clau per saber el volum que haurà de tenir aquest edifici.
Es tracta d'una inversió en equipament cultural molt costosa, pero probablement no ho sigui més que els equipaments esportius del municipi, per exemple (pavelló+piscina coberta+piscina descobeta+camp de gespa de Pollença+idem del Moll+polisportiu de Pollença+idem del Moll...). El que hem d'assegurar es que no sigui una càrrega pel municipi durant els següents anys i que s'aprofiti al màxim. El fet que sigui de l'arquitecte Moneo o no és secundari, tot i que seria preferible el seu disseny si es pot adaptar a les necessitats del municipi i a la disponibilitat econòmica. Si ha d'esser una infrastructura d'àmbit balear (un apèndix del Palau de Congressos, per exemple), hauria d'esser el Govern Balear qui integrament n'assumis el cost de la seva construcció, manteniment i gestió. Encara n'haurem de parlar molt.
 
 
L'edifici de la Fundació Miro a Palma. Clica'l.

Cafè ("que fer") per la Llengua a Pollença

psm-pollenca | 12 Març, 2009 08:07 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Una molt interessant iniciativa de l'Obra Cultural Balear. Aquests dies els veureu passejar per Pollença i tocar a ca vostra. Rebeu-los bé.


 

Premsa

Powered by LifeType - Design by BalearWeb