"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Corrupció: Tothom ha de dimitir

psm-pollenca | 21 Març, 2009 13:24 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dos casos més de presumpte corrupció a Balears: Can Domenge i Cas Peatge. Novament ningú dimiteix: "la presumció d'innocència", "la justicia decidirà","em quedo per responsabilitat". Ningú nega la validesa d'aquests arguments, pero en absolut justifiquen la no dimissió. Retirar-se de la vida política, ni que sigui temporalment, és el mínim qe ha de fer un polític quan es veu involucrat en aquests afers. Ja es retornarà a l'activitat política en aclarir-se tot si finalment s'en surt lliure de pols i palla (i això significa que en els judicis, encara que s'en surti absolt, es pot demostrar que s'ha produït falsedat o mala fe, fet que també invalida per cntinuar a la política -cas Cavallistes, per exemple-).

Casos de corrupció a Balears

Malauradament es dona la image que el fet que hi hagi imputats en tots els partits, llevat dels que conformem el BLOC, fa que un per l'altre es frenin les dimissions i s'aparenta "que tots son iguals". La responsabilitat de l'esquerra hauria d'esser fer net, no donar peu a aquesta interpretació rastrera del que son les responsabilitats polítiques.

Els partits del BLOC no en tenen cap d'imputat i això ens autoritza a demanar als altres que no permetin aquesta condescendència amb els "pressumptes". No tots som iguals, i no val dir-nos que el que passa és que no hem governat: en 33 anys just el PSM ja ha tingut desenes de regidors, batles, diputats autonòmics, consellers governant el Consell de Mallorca i el Govern Balear...i cap imputat. 

Biel Vicenç, Biel Barceló i Xisca Vives: Polítics i no imputats 

Biel Vicenç (conseller de Mobilitat), Biel Barceló (diputat) i Xisca Vives (consellera de Comerç), polítics i no imputats.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb