"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Vergonya cavallers, vergonya.

psm-pollenca | 23 Març, 2009 07:59 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Això és el que haurien de sentir els resposables de les institucions competents i molt especialment el Departament de Carreteres del Consell de Mallorca quan després de setze mesos de declarar que la Carretera Vella de Lluc és propietat d'aquesta institució encara no han fet res per garantir el pas públic per la Carretera. Ha hagut d'esser la Plataforma Pro Camins Públics oberts qui ha tret les barreres que n'impeeixen el pas per un dels trams. I ara que? probablement no ens en donarem ni conta i les barreres tornaran esser al lloc d'on dissabte en sortiren; mentres tant es donarà la paradoxa que seran els defensors dels interessos públics (la Plataforma) els qui s'hauran d'enfrontar amb una denúncia. I tot per la passivitat de l'administració.

Veure notícia del Diari de Balears

El PSM va presentar una al·legació al Pla de Carreteres per tal que en el mateix constés la titularitat pública de la Carretera. En el proper plenari del dia 26 hi hem presentat una moció demanant la delimitacio urgent de la carretera, delimitació necessària per tal que el Consell faci valer els seus drets damunt la carretera i garantir-ne el lliure pas d'una vegada per totes.

La Plataforma ha redactat aquest comunicat

Powered by LifeType - Design by BalearWeb