"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

RESULTAT DEL PLE ORDINARI DE DIJOUS 26 DE MARÇ DE 2009

psm-pollenca | 28 Març, 2009 17:57 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquest és el resultat del Ple del 26 de Març. Aqui la repercusió que ha tingut en premsa:Diari de Mallorca i Ultima Hora

 

  1. Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 26 de febrer de 2009.

Aprovada per unanimitat

2.      Ratificació decret d'Alcaldia núm. 122, de 24 de febrer.

Es tracta de nomenar advocat i procurador davant de la denúncia d’un veïnat per haver donat l’Ajuntament la llicència d’obres per a la construcció de la casa “Cortina” a Formentor.

Aprovada.        Favor: UM-Unpi, PSOE, PSM, PP                    Abs:EU

Pensam que la casa és massa impactant i si hi ha hagut infraccions s’han de perseguir amb rigor. També creiem que cal una modificació de la normativa de Formentor per evitar que un cas així es pugui tornar a produir, modificació que s’ha d’incorporar a l’adaptació del Pla General al PTM.

Sempre, també quan estàvem a l’oposició, hem pensat que l’Ajuntament s’ha de poder defensar i nomenar un advocat i procurador. Per tant hi votàrem a favor.

Respecte de la no necessitat d’informe de Patrimoni que va emetre el Consell de Mallorca, s’ajusta al que es va decidir en sessió plenària en el anys 90, i no es va tractar aquesta casa de manera diferent a la resta de cases de Pollença situades en Paratge Pintoresc. Aquesta resolució del Consell exonerant a Pollença de l’informe de Patrimoni es basava en el fet que Pollença té un Catàleg de Patrimoni aprovat així com un Pla Especial del Centre Històric.

3.      Ratificació decret d'Alcaldia núm. 176, de 16 de març.

L’empresa promotora PIMSA va denunciar a l’Ajuntament per que volia fer habitatges dins la zona del “Pinaret” al Moll i l’Ajuntament només li deixa fer establiments turístics. L’Ajuntament havia de nomenar advocat i procurador per defensar-se.

Aprovada per unanimitat

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb