"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El tren que volem

psm-pollenca | 31 Març, 2009 07:01 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Biel Vicenç va presentar el projecte de Tram Badia, el tren que ha de connectar Palma amb l'aeroport passant per la Platja de Palma. Aquest és el model de tren que volem, modern, segur, puntual, integrat. Molt del rebuig al tren-tramvia ve del desconeixement, de models de tren desfassats que encara tenim en la memòria.

Per altra banda, davant el rebuig que manifesta l'Ajuntament d'Alcúdia a l'arribada del tren, rebuig que ve de la defensa interessos particulars, els pollencins ens haurem de plantejar seriosament demanar l'arribada del tren a Pollença. Que en trobau?

Powered by LifeType - Design by BalearWeb