"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Atemptat a Palmanova

psm-pollenca | 30 Juliol, 2009 14:09 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Per les noticies que arriben sembla que 2 guardies civils han estat assassinats pel mètode de la bomba al seu cotxe patrulla. Els indicis apunten a que hauria estat ETA  la responsable dels  assassinats. Senzillament manifestam el condol a les families, el rebuig i condemna d'aquests i qualsevols altres actes de violència.

http://dbalears.cat/actualitat/Ara/dos-guardies-civils-morts-a-calvia-en-atemptat.html

Aquest dijous al matí, Ple ordinari de Juliol

psm-pollenca | 29 Juliol, 2009 16:08 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El 30 de juliol a les 11,00h està convocat el Ple Ordinari de juliol, amb el següent ordre del dia. En aquest Ple el vot del PSM serà decisiu per tal que l’Equip de Govern tingui majoria, degut a la dimissió de Jaume Plomer i que encara no ha pres possessió el seu substitut.

Es farà el Ple enmig de les festes per la importàcia, sobretot, d'aprovar el pressupost.

PART RESOLUTIVA

1-Aprovació de l’acta de la sessió de dia 25 de juny de 2009.

2-Aprovació de la compatibilitat del Sr. Pere Salas Vives, bibliotecari-arxiver.

El bibliotecari-arxiver donarà classes a la Universitat fora del seu horari laboral, per fer-ho precisa l’aprovació de la compatibilitat.

3-Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost General de l’exercici econòmic 2009.

Es presenta el pressupost del 2009. Pensem, com ja vàrem dir l’any passat, que el pressupost s’ha d’aprovar en el termini que marca la llei, que es fins a l’octubre de l’any anterior, per poder dur una gestió més eficaç i rigorosa del pressupost municipal. Com més avança l’any sense tenir el pressupost aprovat, més difícil es fer-lo complir, i aquest fet és molt important especialment en un temps de crisi com l’actual.

4- Moció presentada pel grup d’EU-EV relativa a la contractació administrativa.

5-Ratificació de lacta de recepció de les obres de remodelació de la Plaça Pascual Roch Minué.

Es tracta de la recepció de la plaça de davant l’antiga bolera.

6-Ratificació del decret 471 de 07/07/2009

Es tracta de que l’Ajuntament anomeni advocat i procurador davant el recurs contenciós presentat per 2 particulars propietaris de les finques colindants  contra l’aprovació definitiva del Catàleg de Camins que assenyala com a públics dos trams de camins.

7 i 8- Aprovació del contracte d’arrendament dels solars, respectivament, de Can Escarrintxo i el seu annex que li dona accés des de la carretera.

9-Aprovació de la sol·licitud de subvenció a la Conselleria d’Habitatge i Obres públiques del projecte de rehabilitació i adequació de les infraestructures de la urbanització de Gotmar del Port de Pollença.

Es tracta d’una primera fase de rehabilitació dels carrers de Gotmar, amb un valor d’execució d’aproximadament 900.000 E, a pagar al 50% per les subvencions de la Llei de Barris, el 25% per l’Ajuntament i el 25% pels veïnats amb contribucions especials.

10-Aprovació inicial de l’ordenança de venda ambulant i mercats.

11-Moció presentada per EU-EV per a la creació del consell municipal social.

12-Propostes i mocions d’urgència

CONTROL I SEGUIMENT

1-Informació de Batlia

2-Dació de comptes de Junta de Govern i Batlia

3-Precs i preguntes.

Dilluns 27, Assamblea del PSM

psm-pollenca | 27 Juliol, 2009 08:37 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A les 20,00h, a l'Estudi d'En Toni Marquet (Carrer Albeguins, 16). Assamblea del PSM de Pollença, com sempre oberta als militants, simpatitzants i a qui hi vulgui fer aportacions. Amb el seguent ordre del dia:

-Punts del ple de dia 30.

-Adhesió del PSM a la Inicitiva Legislativa Popular per la recepció del la TDT en català.

-Actuacions respecte de la Base Militar del Moll.

-Situació política municipal.

-Pregs, preguntes, aportacions i propostes de moció.

Dijous a les 13,00h, Ple Extraordinari

psm-pollenca | 22 Juliol, 2009 21:39 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A celebrar a Can Llobera amb els seguents punts de l'ordre del dia:

1. Ratificació de la urgència de la sessió del Ple

2. Aprovació del pla de sanejament de deutes pendents de pagament amb empreses i autònoms.

3. Aprovació de concertació d'operació de crèdit per sanejar el romanent de tresoreria negatiu a 31 de desembre de 2008.

4. Distincions de la Patrona 2009.

5. Dimissió de Jaume Plomer Salas (PSOE) com a regidor de l'Ajuntament.

Presentació del llibre: "Les Figueres a les Illes Balears"

psm-pollenca | 22 Juliol, 2009 16:16 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dijous, a les 20,30h, es presenta el llibre de Monserrat Pons sobre les figueres de les Balears i el camp d'experimentació de Son Mut, on l'autor hi ha anat sembrant exemplars de les diferents varietats de figueres. A la presentació hi haurà disponibilitat de llibres.

 

Clica per més informació
 

 

Iniciativa legislativa popular per TV3

psm-pollenca | 21 Juliol, 2009 21:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 
Acció Cultural del País Valencià està impulsant, amb el suport de l'Obra Cultural Balear, una campanya d'Iniciativa Legislativa Popular per tal d'aconseguir la legalització de la plena recepció de TV3 en la seua integritat al conjunt dels territoris de parla catalana. Es per aquest motiu que es fa una reunió informativa que tindrà lloc demà dijous 16 de juliol a Can Alcover a les 18:00h.

Una ILP és una iniciativa ciutadana per aconseguir l'aprovació d'una llei mitjançant la recollida de signatures. El projecte de llei es presenta a la Mesa del Congrés espanyol avalat per un grup de persones de reconegut prestigi que fan d'impulsores del projecte (entre les quals hi ha el president de l'IEC -Salvador Giner-, Jordi Pujol, Pasqual Maragall, Jordi Carbonell, Joan Rigol, Fèlix Pons, Ignasi Riera, Joan Laporta, els tres presidents de la Federació Llull -Jordi Porta, Jaume Mateu i Eliseu Climent- o els abats de Montserrat i Poblet, entre molts altres) i a partir d'aquest moment es disposa d'un màxim de 9 mesos per a recollir un mínim de 500.000 signatures vàlides en el conjunt de l'Estat espanyol.

Comunicat de l'Agrupació de Pollença

psm-pollenca | 20 Juliol, 2009 17:39 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En la darrera reunió l'Assamblea del PSM va decidir emetre el següent comunicat, per tal de clarificar la postura del partit i evitar equívocs:

Davant les notícies aparegudes recentment en premsa fent referència a la creació d’un nou partit polític de caire local a Pollença, i respecte dels anuncis fets per aquest partit en el sentit que formen part del mateix una part dels militants del PSM de Pollença, l’Agrupació Local del PSM-EN, vol posar en coneixement dels ciutadans en general les següents puntualitzacions:

1er, El PSM-EN de Pollença, en cap moment ha decidit integrar-se, formar part, o fer coalició amb cap altre partit, en conseqüència tampoc amb aquest partit local de nova creació. Per tant el PSM-EN a Pollença es manté com a partit independent amb la seva pròpia estructura i manté la seva representació a l’Ajuntament a través del seu regidor.

2on, D’acord amb els estatuts del partit, aprovats en el darrer Congrés Nacional Ordinari de l’any 2008, celebrat a Palma, en el seu article 8 apartat G s’especifica que cap militant del PSM-EN, en aquells pobles on existeix una agrupació local (com és el cas de Pollença), pot formar part de cap altre partit. Per tant en l’àmbit territorial de Pollença no s’admet la doble militància.

El Secretari General de l’Agrupació Local en nom i representació de l’agrupació PSM-EN de Pollença.

Sopar amb Vicent Partal "Volem TV3, com sempre!"

psm-pollenca | 14 Juliol, 2009 15:03 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 

En el cicle dels tradicionals Sopars a la fresca que organitza el PSM-Entesa Nacionalista el primer d'enguany es farà el proper dilluns 20 de juliol a Porreres (Pati del Casal de Joves, 21h). En el marc de la campanya "Volem veure TV3, com sempre!" comptarem amb la participació d'en Vicent Partal, director de Vilaweb. El preu del sopar són 15 euros. Podeu apuntar-vos-hi fins divendres 17 de juliol telefonant al 971 775252 o bé per correu electrònic

Inscriviu-vos al Taller per la Llengua

psm-pollenca | 10 Juliol, 2009 15:32 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La inscripció és gratuïta. El taller es realitzará el 18 d'agost al Centre Cultural i està adreçat a tothom. Ens podem inscriure del 13 de juliol a l'11 d'agost.

El Taller per al foment dels usos interpersonals en llengua catalana és un curs de   4 hores en el qual, mitjançant l’anàlisi d’una sèrie de dades objectives sobre usos lingüístics, es reflexiona sobre el paper que cadascú de nosaltres juga envers la pervivència de la llengua.

·         Entitat que imparteix el taller: Grup Blanquerna

·         Públic a qui va adreçat: Públic general. Tots els participants rebran un certificat d’assistència.

·         Nombre màxim d’inscripcions per sessió: 15 persones

 

 

Demà dimarts, assamblea del PSM a les 21h.

psm-pollenca | 06 Juliol, 2009 15:05 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Demà dimarts 7, a les 21h tenim convocada l'Assamblea del PSM-EN de Pollença a Can Toni Marquet. L'ordre del dia serà el seguent, sempre obert a altres aportacions:

  • Informació sobre els supòsits de doble militància en el PSM, segons els estatuts del partit.
  • Anàlisi del pacte de govern a Pollença en l'eqüador de la legislatura. Estudi del compliment del programa, prioritats i posicionament del partit en el segon bienni.
  • Cojuntura actual del govern municipal (dimissió del regidor de medi ambient, pressuposts, etc.)
Com sempre l'assamblea està oberta a tots els militants i simpatitzants.
Powered by LifeType - Design by BalearWeb