"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

“Volem veure televisió en català”

psm-pollenca | 01 Juliol, 2009 15:50 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Des de l’any 1985 podem veure TV3 a les Illes Balears, gràcies a l’empenta de l’Obra Cultural Balear, que a través de l’Associació Voltor ha garantit durant anys la recepció de la televisió pública catalana al nostre país. Més endavant van arribar el Canal 33, el Canal 9 i Punt 2. La tenacitat de la societat civil ha estat més forta que la desídia d’unes institucions autonòmiques que, durant anys, no van mostrar cap interès en el foment del català en l’espai audiovisual.

 

Durant els últims anys s’havia avançat en el suport institucional a aquesta iniciativa social. D’altra banda, la creació de la televisió i la ràdio autonòmiques de les Illes Balears, IB3, ha estat una fita important per a la construcció de l’espai de comunicació en català. L’arribada de la TDT havia de significar la normalització definitiva de la recepció de totes les televisions públiques que emeten en català a tot el territori de la nostra llengua.

 (Segueix)

Avui a les 7, tertúlia de polítics

psm-pollenca | 01 Juliol, 2009 15:45 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A les 19,00h, a Ràdio Pollença, 107.9 de la FM, hi haurà tertúlia de polítics pollencins amb representants de tots els partits presents en el Ple Municipal.
Powered by LifeType - Design by BalearWeb