"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Demà dimarts, assamblea del PSM a les 21h.

psm-pollenca | 06 Juliol, 2009 15:05 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Demà dimarts 7, a les 21h tenim convocada l'Assamblea del PSM-EN de Pollença a Can Toni Marquet. L'ordre del dia serà el seguent, sempre obert a altres aportacions:

  • Informació sobre els supòsits de doble militància en el PSM, segons els estatuts del partit.
  • Anàlisi del pacte de govern a Pollença en l'eqüador de la legislatura. Estudi del compliment del programa, prioritats i posicionament del partit en el segon bienni.
  • Cojuntura actual del govern municipal (dimissió del regidor de medi ambient, pressuposts, etc.)
Com sempre l'assamblea està oberta a tots els militants i simpatitzants.

La dimissió de Jaume Plomer.

psm-pollenca | 06 Juliol, 2009 07:58 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El passat divendres en Jaume Plomer (PSOE), Regidor de Medi Ambient i Delegat de Cala Sant Vicenç, va presentar la dimissió dels seus càrrecs a l'Ajuntament. El motius de la dimissió no estan gaire clars, ja que per una banda el mitjans de comunciació han parlat de "motius personals", però per altra banda des de l'Agrupació del PSOE de Pollença als motius personals hi afegeixen "les desevenències polítiques amb l'actual pacte de govern". Estarem atents a tenir més notícies per si els motius de la dimissió afecten a la gestió de l'equip de govern.

Des del PSM simplement respectam aquesta dimissió que també lamentam, ja que, a banda d'encerts o desencerts, en Jaume era un regidor compromés amb les àrees que gestionava. També demanam que quan abans millor s'anomeni un substitut, ja que l'Àrea de Medi Ambient i la Delegació de Cala Sant Vicenç, per la seva importància, precissen una gran dedicació per part del polític que la dirigeix. Esperam que el substitut mostri la sensibilitat amb el medi ambient que aquest assumpte mereix.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb