"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Comunicat de l'Agrupació de Pollença

psm-pollenca | 20 Juliol, 2009 17:39 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

En la darrera reunió l'Assamblea del PSM va decidir emetre el següent comunicat, per tal de clarificar la postura del partit i evitar equívocs:

Davant les notícies aparegudes recentment en premsa fent referència a la creació d’un nou partit polític de caire local a Pollença, i respecte dels anuncis fets per aquest partit en el sentit que formen part del mateix una part dels militants del PSM de Pollença, l’Agrupació Local del PSM-EN, vol posar en coneixement dels ciutadans en general les següents puntualitzacions:

1er, El PSM-EN de Pollença, en cap moment ha decidit integrar-se, formar part, o fer coalició amb cap altre partit, en conseqüència tampoc amb aquest partit local de nova creació. Per tant el PSM-EN a Pollença es manté com a partit independent amb la seva pròpia estructura i manté la seva representació a l’Ajuntament a través del seu regidor.

2on, D’acord amb els estatuts del partit, aprovats en el darrer Congrés Nacional Ordinari de l’any 2008, celebrat a Palma, en el seu article 8 apartat G s’especifica que cap militant del PSM-EN, en aquells pobles on existeix una agrupació local (com és el cas de Pollença), pot formar part de cap altre partit. Per tant en l’àmbit territorial de Pollença no s’admet la doble militància.

El Secretari General de l’Agrupació Local en nom i representació de l’agrupació PSM-EN de Pollença.

Powered by LifeType - Design by BalearWeb