"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Iniciativa legislativa popular per TV3

psm-pollenca | 21 Juliol, 2009 21:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 
Acció Cultural del País Valencià està impulsant, amb el suport de l'Obra Cultural Balear, una campanya d'Iniciativa Legislativa Popular per tal d'aconseguir la legalització de la plena recepció de TV3 en la seua integritat al conjunt dels territoris de parla catalana. Es per aquest motiu que es fa una reunió informativa que tindrà lloc demà dijous 16 de juliol a Can Alcover a les 18:00h.

Una ILP és una iniciativa ciutadana per aconseguir l'aprovació d'una llei mitjançant la recollida de signatures. El projecte de llei es presenta a la Mesa del Congrés espanyol avalat per un grup de persones de reconegut prestigi que fan d'impulsores del projecte (entre les quals hi ha el president de l'IEC -Salvador Giner-, Jordi Pujol, Pasqual Maragall, Jordi Carbonell, Joan Rigol, Fèlix Pons, Ignasi Riera, Joan Laporta, els tres presidents de la Federació Llull -Jordi Porta, Jaume Mateu i Eliseu Climent- o els abats de Montserrat i Poblet, entre molts altres) i a partir d'aquest moment es disposa d'un màxim de 9 mesos per a recollir un mínim de 500.000 signatures vàlides en el conjunt de l'Estat espanyol.
Powered by LifeType - Design by BalearWeb