"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Molts d'anys a tots.

psm-pollenca | 01 Agost, 2009 15:43 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Algunes fotos de la Patrona

L'Agrupació Local de Pollença del PSM-EN vol fer arribar la més sincera felicitació a totes les pollencines i pollencins, ja visquin al Moll, a Sant Vicenç o la vila, així com també a aquells que per un motiu o  l'altre han deixat el nostre poble i que en un dia tan especial se'n senten una mica més aprop. També a aquells que per edat, malaltia o altres circumstàncies personals no poden gaudir de la festa amb l'alegria que pertocaria. A tots molts d'anys, i que en el camí que ens ha de dur a la Patrona de l'any que vé demostrem entre tots el mateix amor al poble en el que hem nascut o que ens ha acollit.

 

 

 

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb