"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Palma Arenes Movedisses

psm-pollenca | 11 Agost, 2009 12:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Malauradament la setmana de ressaca de la Patrona ens ha duit més accions terroristes a Mallorca (questes afortunadament sense víctimes) i una altre cas de "pressumpte" corrupció, la del Cas Palma Arena, segons la policia Operació Espasa, que finalment ha esclatat embolicant a una bona tongada  de polítics del PP (quasi sempre surten aquestes sigles quan parlam de corrupció, quina casualitat). Rafel Duran, actual portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma i "Pepote" Ballester, ex-Director General d'Esports i número 21 de la llista del PP de Pollença, son dos dels màxims implicats en el cas de suposada malversació de fons públics i desviament de milions d'euros cap a on no es sap molt bé on: butxaques particulars o finançament de la campanya del PP al 2007. La questió és que tenim un velòdrom que va costar més del doble del pressupostat (dels 46M d'E a prop de 110M d'E) i que resulta que té nombrosíssim defectes que impedeixen la seva homologació per part de la Unió Ciclista Internacional. És una llàstima que un medallista olímpic d'origen pollencí com el Sr. Ballester estigui dins aquest contuberni de corrupció, així que esperem que pugui demostrar la seva innocència davant els tribunals, si realment ho és d'innocent, pero sembla que els tirs no van per aquí perque el jutge li ha posat una fiança abans d'amollar-lo. Poc a poc tot el Govern d'en Mates es va enfonsant en les sorres movedisses de la corrupció; qui pot creure a aquestes alçades que el màxim responsable del Govern no estava al corrent, si no ordenava, totes aquestes mangarrufes?

 

Llista municipal del PP. Pepote és al num.21 com a personatge il·lustre que tanca la llista.
 
De Dossier de premsa
Powered by LifeType - Design by BalearWeb