"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Conferència: Margarida Comas Camps

psm-pollenca | 07 Octubre, 2009 22:04 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'Àrea de Cultura ha organitzat una conferència sobre la pedagoga Margarida Comas Camps, que anirà a càrrec de Miquel Cifre Cifre i de Miquel Àngel Marques. Es durà a terme al Centre Cultural, el dijous 8 d'octubre a les 20,30h.

La menorquina Margarida Comas nasqué a Alaior (Menorca) el 1892, llicenciada en biologia, exercí de pedagoga i professora. Estava rel·lacionada amb la Institució Lliure d'Ensenyament, defensora dels nous mètodes pedagògics i dels drets de la dona. Es va casar amb el fotógraf pollencí Guillem Berstar.

De la mà de l'historiador menorquí Miquel Àngel Marqués i del pollencí Miquel Cifre coneixerem una mica més de la figura d'aquesta dona, pionera de l'ensenyament, que desenvolupà una tasca que convé esser recuperada.

L'Ajuntament de Polença aprovà per unanimitat una moció per tal de posar el nom de Margalida Comas a l'actual carrer perllongació de La Gola; per tant resulta oportú donar a conèixer la seva figura als pollencins.

 

 

 Més informació a Cultura Pollença
Powered by LifeType - Design by BalearWeb