"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La penultima batlada: la destitució de Tomeu Cifre

psm-pollenca | 15 Octubre, 2009 10:34 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dos anys i mitg de (consideram) bona gestió del PSM, els darrers 10 mesos amb en Tomeu Cifre com a regidor: la reactivació del Museu de Pollença, la contractació de més personal per l'Àrea de Cultura, un Festival de Pollença 2009 amb un èxit important, la posada en marxa de la Fundació Festival, una exposició a l'església del Roser amb crítiques molt favorables, la regularització de les subvencions mitjançant convocatòria oberta, un certàmen d'arts plàstiques amb un rècord de participants, els bons resultats econòmics de l'empresa municipal....

Res d'això té cap valor pel batle.  El regidor Tomeu Cifre, amparat per la normativa actual, pel Pla General, per la Comissió Insular d'Urbanisme, pel Tribunal Suprem, acompanya a 600 veinats en l'accés a un camí públic d'ús públic...i el batle el destitueix.

El PSM ha estat un partit tremendament lleial amb els seus socis de UM i PSOE, ens hem hagut d'empassar un aparcament damunt una zona humida, hem hagut de lluitar per uns projectes de Pla E raonables, hem hagut de donar suport als socis en una peatonalització-despeatonalització desastrossa, hem suportat la pujada d'impostos, hem hagut de donar suport a uns pressupostos caòtics...així ens ho agraeixen.

Dèficit d'infraestructures, problemes de trànsit, el personal en peu de guerra, crisi econòmica, descontrol total en l'ocupació de la via pública, la contractació irregular de nombroses empreses, el pagament de factures amb anys de retard, la disciplina urbanística fatal, i la sol·lució es, segons el batle amb el suport del PSOE, destituir en Tomeu Cifre. Com deia aquell entrenador: No fa falta dir res més.

Un article afinat de Mallorcadiario

Un altre de El Mundo que no està malament

Darrera hora: Es veu que la sortida de botador del batle no era una acció aïllada i el seu homònim de Campos ha fet el mateix amb els seus socis del Bloc. Després de refer el pacte Consell-Govern d'una manera no gaire lluida per UM (no se n'han sortit amb la seva) havien de fer una mostra de força, a costa del PSM. 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb