"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

UM descarrega contra el PSM

psm-pollenca | 16 Octubre, 2009 17:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

 UM dispara al PSM

Sembla que el resultat de les negociacions al Consell-Govern per tal que UM continui fins a final de la legislatura han tingut molt a veure en la destitució del nostre regidor. El mateix dia el batles de Pollença Joan Cerdà (UM) i de Campos, Guillem Ginard (UM) han decidit destituir als regidors del PSM. Sembla que les pressions de Palma perque això es produís foren importants, ja que el resultat de les negociacions no va ser tan satisfactori per UM com esperaven, havien de donar una mostra de força de cara al seu electorat.

L'excusa a Pollença ha estat que un regidor ha inclumplit l'ordre del batle contrària a l'accés al camí públic de Ternelles, i a Campos que el PSM havia acordat amb UM (de Palma) un pacte perjucicial per Campos, segons UM de Campos. Les excuses no s'aguanten per enlloc. Nòvament en Joan Cerdà pensa més en el seu futur a Palma que en Pollença.

 

 

Vegeu-ho a Mallorcadiario :" Barceló adverteix que hi haurà conseqüències si se destitueix a més regidors del PSM"

Powered by LifeType - Design by BalearWeb