"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA DE L'AGRUPACIÓ LOCAL DE POLLENÇA

psm-pollenca | 20 Octubre, 2009 09:27 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L’Agrupació Local de Pollença del Partit Socialista de Mallorca – Entesa Nacionalista, reunida en assemblea i després de les precises deliberacions, ha pres per unanimitat la següents resolucions:

 

1)    Felicitar a la plataforma Pro Camins Públics Oberts pel desenvolupament pacífic i respectuós amb el medi ambient de l’excursió reivindicativa de l’ús i la titularitat pública del camí de Ternelles, així com a les persones que participaren a l’excursió.

 

2)    Donar suport a l’actuació dels càrrecs públics i orgànics del PSM que prengueren part en l’esmentada excursió, juntament amb altres 600 ciutadans de tota condició que accediren al camí fent ús legítim del mateix, segons les normes i sentències que actualment son d’aplicació.

 

3)    Reprovar l’actuació del Batlle de Pollença que, ni abans ni el dia de l’excursió, no va prendre les mesures adients per garantir l’exercici de la titularitat municipal damunt el camí i només el dia de l’excursió va fer una utilització parcial i interessada de la normativa per tal de limitar el pas de l’excursió a tan sols 20 persones, justificant d’aquesta manera que la majoria d’excursionistes es trobessin la tanca barrada, posant traves innecessàries i il·legals al seu dret d’accés al camí.

 

4)    Reprovar que arran de la participació del regidor del PSM, Tomeu Cifre, en aquesta excursió, els socis de govern UM-UNPI i PSOE amb el batlle al capdavant procedissin a la destitució del nostre regidor de les seves àrees de govern, l’Àrea de Cultura i la delegació de l’Empresa Municipal EMSER 2002, en una clara mostra d’autoritarisme i intransigència, passant els interessos partidistes i particulars per davant l’interès comú dels pollencins.

 

5)    Agrair al regidor Tomeu Cifre i al seu antecessor, Biel Cerdà, la seva tasca meritòria dins del govern municipal, tot i les dificultats imposades pels seus socis.

 

6)    Valorar l’actuació dels antics socis de govern, UM-UNPI i PSOE, durant els dos anys i mig de legislatura com a d’incompliment repetit del pacte de govern acordat per les tres forces, pel fet de no haver cercat el consens dels tres partits, arribant a imposar les decisions de govern i obviant els punts de vista del PSM.

 

7)    L’agrupació local vol deixar clara la intenció del PSM d’afrontar amb energia i empenta la nova etapa que s’obri a partir d’ara, amb la realització d’una oposició constructiva i ferma, per tal de col·laborar a resoldre els nombrosos problemes als que s’enfronta el nostre poble i evidenciar les repetides mancances amb les que els grups UM-UNPI i PSOE  duen a terme la seva acció de govern.

 

 

A Pollença el 19 d’octubre de 2009.

El Secretari d’Organització en nom de l’Assemblea del PSM-EN de Pollença

Powered by LifeType - Design by BalearWeb