"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

CAMÍ DE TERNELLES: ELS CÀRRECS PÚBLICS HAN DE DEFENSAR ALLÒ QUE ÉS PÚBLIC

psm-pollenca | 21 Octubre, 2009 14:17 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Pollença té molts de problemes per resoldre. En molts d’aquestes assumptes que pengen l’Ajuntament hi té una part importantíssima de responsabilitat, i els polítics que governen Pollença, amb al batlle al capdavant, s’haurien d’afanyar en resoldre totes aquestes qüestions. Però aquests darrers dies sembla que l’únic que importa es si un regidor de l’Ajuntament s’havia passejat pel camí públic de Ternelles el dia que es va fer una excursió precisament per reclamar aquest ús i titularitat pública del camí.

Vaig anar a l’excursió juntament amb altres 600 persones, persones que accedirem al camí públic de Ternelles i no ens aturarem a la tanca que fa devers trenta anys hi va posar una tal senyora March. Estic ben convençut que aquestes 600 persones i jo mateix no varem transgredir cap llei quan passarem pel camí. Qui fa anys que es bota la llei és la propietat de Ternelles, que l’any 1979 hi va posar una tanca amb l’excusa de controlar el bestiar, amb una porta que, poc a poc, cada vegada es va fer més inaccessible. Qui fa anys que també es bota la llei és l’Ajuntament de Pollença, que des de l’aprovació definitiva del Catàleg de Camins de Pollença l’any 2006, podria haver exercit la seva titularitat sobre el camí fent llevar la tanca mitjançant un expedient de recuperació del camí públic de Ternelles. Per acabar-ho de reblir l’Ajuntament de Pollença fa mesos que podria haver regulat l’accés al camí, des que el passat juny es va conèixer la sentència del Tribunal Suprem re-confirmant l’ús públic del camí i a dia d’avui ja hi haurien pogut passar més de 1.600 persones (quasi el triple que els integrants de la ja famosa excursió del 12 d’octubre).

 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb