"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Papers, papers.

psm-pollenca | 23 Octubre, 2009 16:57 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Papers canten. Aquests dies hem pogut sentir repetidament al batle dir que només feia que cumplir l'ordres del Conseller limitant el pas a 20 persones. Al Parlament el Conseller Grimalt va dir que la seva Conselleria havia donat permís a l'excursió i que les limitacions eren cosa de l'Ajuntament. A continuació, per no deixar desamparat al seu company d'UM, va dir que els excursionistes ho havien fet molt malament per no creure les instruccions del batle. Adjuntam la ressolució del Conseller on no hi posa ni una coma de les 20 persones, amb altres documents rel·lacionats amb l'excursió (Catàleg de Camins, la "nota"del batle, etc.).

  1. Autorització de l'excursió per part de la Conselleria de Medi Ambient.
  2. Ressolució del Conseller de denegació del recurs de Menani S.A. respecte de l'anterior autorització, on no es fixa cap límit depersones i es dona llibertat a l'Ajuntament.
  3. Catàleg de Camins de Pollença, amb el de Ternelles en primer lloc.
  4. Acord del Ple Municipal ratificat per la Comissió Insular d'Urbanisme, que el batle va pretendre aplicar per primera (i fins ara única)vegada el dia de l'excursió, agafant-se a la limitació de 20 pers. quan s'hauria d'haver basat en els "grups especials acompanyats de monitor" (La Plataforma va presentar un llistat de monitors titulats).
  5. Paper del batle on comunica el límit de 20 persones.
DOSSIER EXCURSIÓ TERNELLES

 

Powered by LifeType - Design by BalearWeb