"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Golfs i golafres

psm-pollenca | 26 Octubre, 2009 15:25 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

‘Golfs i golafres’
Article d’opinió d’Antoni Alorda, diputat del BLOC i membre de l’Executiva del PSM-EN, publicat avui al diari Última Hora

26/10/2009  
En plena convulsió econòmica, quan hi ha un ampli consens en què sobren golfs, places turístiques i construccions a vorera de mar, resulta estrambòtic (guillemginardesc) que es lligui el futur d’un poble, el futur de Mallorca, a més creixement urbanístic. Això ja no ho creu ningú. Al revés, cada vegada són més els que pensen que, si no haguéssim fet tan llarg, ara capejaríem el temporal amb més garanties.

El Batle de Campos ha destituït als regidors del PSM perquè no volen el golf de Son Baco. Com que sap que aquesta rabiosa novetat és de fa 15 anys, Ginard hi afegeix: “fa trenta anys que els del PSM perjudiquen el poble”. Trenta anys, i no se n’ha temut fins ara? No ho sabia quan hi va pactar i se’n tem just quan li toca cedir la vara? Aquest prodigi de sagacitat política bé convé que dimiteixi.

La geniada de Ginard posa en solfa l’autoritat dins UM i soscava l’acord per recompondre el pacte a Govern i Consell, ja de per si precari, després d’una negociació deplorable (politiqueria en minúscules) que no transmet bons auguris una vegada aclarit que la raó última de la crisi és de model territorial (i el que això comporta)... i amb la que cau .
 (Segueix)
Powered by LifeType - Design by BalearWeb