"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

3 Mocions al Ple Ordinari de Novembre a l'Ajuntament de Pollença: Ternelles, La Fira i Deixalleria.

psm-pollenca | 01 Desembre, 2009 15:31 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Per aquest Ple el PSM-EN tornam a presenta la moció relativa a l'Obertura de l'Expedient de recuperació de Ternelles. Aquesta moció es va retirar al passat plenari quan es va arribar a un acord amb el Batlle per retirar les propostes relatives a Ternelles. El batlle no ha cumplit amb el compromís de presentar una nova proposta al ple de novembre respecte de resoldre el recurs de Menani S.A. (la propietat de la posessió de Ternelles), i intentar a arribar a un consens entre tots els grups municipals, tal i com es va acordar durant el passat ple d'octubre. El batlle, en la comissió informativa de dia 25 va proposar tornar a retardar la discussió d'aquest tema fins al seguent Ple. Pensam que el Batlle no té una voluntat real de cercar una sol·lució per garantir l'ús públic del Camí de Ternelles, i que les seves propostes pretenen retardar la ressolució de l'assumpte.
 
Així mateix presentam al Ple dues mocions més. La primera referida a posar a exposició pública el Pla d'organització i trànsit de la Fira de Pollença. Els darrers anys, i especialment enguany, hi ha hagut molt de debat ciutadà sobre la idoneitat de la situació dels recintes firals i sobre l'embull circulatori que es crea al poble. Per això i per afavorir la participació ciutadana, proposam que els ciutadans puguin fer al·legacions al pla organitzatiu de La Fira.
 
L'altra moció fa referència a incloure la remodelació integral de la deixalleria de Pollença entre els projectes a finançar amb el nou Pla E. D'aquesta manera es podria donar un milor servei, es sol·lucionaria l'irregularitat urbanística en qe actualment es troba la Deixalleria, i es contribuiria a una millor rendibilitat de l'empresa municipal de Serveis EMSER 2002, que podria treure millor rendiment econòmic a la separació dels residus, amb la construcció de noves bàscules per a camions.
 
Finalment presentam un seguit de precs i preguntes entre les que destacam la petició de informació sobre el Pla de Mobilitat de Pollença que ha de justificar la peatonalització de la primera linia del Port de Pollença, i sobre la nova Ordenança d'Ocupació de Via Pública que fa nou mesos que es troba paralitzada.
Powered by LifeType - Design by BalearWeb